Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I fredags dansede og dystede parrene i Vild med Dans for første gang, hvor dommerne bedømte dem. På baggrund af dansernes præstationer og karaktererne har Danske Spil ændret deres odds på vinderne – og hvem der først ryger ud:

”Molly Egelind og Mads Vads jive var meget imponerende og fik også klart flest point. Vi havde i forvejen et rigtig godt øje til Molly og Mads, og med den start, er de nu vores klare favorit til at vinde hele Vild Med Dans, det peger vores odds 3,0 også på,” siger Peter Emmike Rasmussen, oddsansvarlig i Danske Spil.

Hvor der er et klart favoritpar til at vinde, så er det en noget større gruppe, der skal ses som førsteudfordrere. Her er det skuespiller Simon Stenspil og hans partner Asta Björk Ivarsdottir, sanger Emmelie De Forest og partner Frederik Nonnemann, skuespiller Esben Dalgaard og partner Mille Funk og radio- og tv-vært Adam Duvå Hall og partner Mie Moltke, der har de største chancer for at vippe Molly og Mads af pinden til sidst. De giver alle mellem 6,5 og 7 gange pengene tilbage.

I den anden ende ser det svært ud for Rosa, Rolf Sørensen og Lars Christiansen, der er de største favoritter til at ryge ud på allerede nu på fredag, fortæller Peter Emmike Rasmussen:

”Efter den første dans i fredags, tror vi at ellers populære Rosa fra Den store bagedyst får det svært. Vi giver folk der spiller på hende til at ryge ud nu på fredag 3,5 gange pengene igen. Sammen med Rolf Sørensen og Lars Christiansen, må vi desværre sige, at vi tror de tre par er favoritterne til at ryge ud allerede nu på fredag. Lars Christiansen havde den store ulempe at være den første til at danse af alle, så måske han overrasker," slutter Peter Emmike Rasmussen.