Scandic Bookmakers udfordrer nu sine kunder! Årets absolut største begivenhed på fodboldfronten, VM i Tyskland, nærmer sig, og Scandic er allerede online med over 500 væddemål på VM-slutrunden! Men det er åbenbart ikke nok for den dansk-ejede bookmaker, der nu søger hjælp hos sine kunder.

- Vi har fundet frem til en række ’alternative’ væddemål på VM-slutrunden, men vi vil meget gerne have vores kunder indover og på den måde kunne tilbyde endnu flere spil til VM. Derfor giver vi nu alle kunder, der kommer med mindst et spilforslag, en bonus på 500 kr. lyder det fra pressechefen hos Scandic Bookmakers, Frederik Skov.

Udvalgte VM-Special odds fra Scandic

Kommer VM-topscoreren til at score over 6,5 mål?
Ja - odds 2,10
Nej - odds 1.65

Under 265,5 gule kort - odds 1,90
Over 265,5 gule kort - odds 1,80

Scorer en SAS Liga-spiller mindst ét mål?
Ja - odds 3,20
Nej - odds 1,30

Starter David Beckham inde i alle kampene?
Ja - odds 1,45
Nej - odds 2,50

Betingelser for modtagelse af bonus
1) Spilforslag skal sendes til [email protected] og sidste frist for indsendelse af spilforslag er onsdag den 7. juni 2006 kl. 12.00. Alle kunder der får et spilforslag lagt online, får en bonus på 500 kr. Hvis du ikke har modtaget 500 kr. i bonus senest to dage efter vi har modtaget dit forslag, er det desværre ikke kommet i betragtning.

2) Vi giver maksimalt 500 kr. i bonus pr. kunde. Hvis flere kunder kommer med det samme forslag, som bliver offentliggjort, tildeles bonus ved lodtrækning. Et kunde-spilforslag vil blive markeret med en *.