For tredje gang nogensinde er tre klubber fra samme land repræsenteret i semifinalerne i Champions League, og står det til Sportingbet, bliver det også to hold fra samme nation, der tørner sammen i finalen i Athen.

Sportingbets odds-sættere spår AC Milan de ringeste chancer som samlet vinder af alle fire semifinalister. En Milan-triumf indbringer odds 5,00, mens Chelsea og Man. United må dele favoritværdigheden med odds 3,00. En ny Champions League-titel til Liverpool giver odds 4,20.

I Italien krydser man fingre for, at AC Milan i tirsdagens semifinale kan vaske den grimme plet bort, som Uniteds 7-1 sejr over Roma efterlod i støvlelandet. Uanset hvem, der trækker det længste strå, er der lagt op til skydetelt i den kamp. Turneringens to mest afsluttende spillere (Kaka og Cristiano Ronaldo) står over for to skadesramte forsvar. Hos United er både Rio Ferdinand, Gary Neville, Nemanja Vidic og Mikael Silvestre ude med skader, mens Milan må undvære klassemålmanden Dida og måske den rutinerede Maldini, der er tvivlsom. Sportingbet giver odds 4,00 på, at der bliver scoret fire mål eller flere i den kamp.

I onsdagens kamp tørner Premier Leagues nummer to og tre (Chelsea og Liverpool) sammen på Stamford Bridge. Der er lagt op til en tæt kamp: - Det er traditionelt meget tæt, når Liverpool og Chelsea møder hinanden. Begge hold har en stærk defensiv, og de kender hinanden ud og ind. Liverpool plejer at have et godt kram på Chelsea på udebane, hvor de har vundet to af de tre seneste opgør. Alligevel har vi Chelsea som favoritter på hjemmebanen, hvor de traditionelt er meget stærke, siger Andreas Rasmussen, oddssætter hos Sportingbet, der giver odds 2,00 for Chelsea-sejr, odds 3,75 for udesejr og odds 3,00 for uafgjort.

Øvrige odds på semifinalerne i Champions League

Daniel Agger som første målscorer: odds 41,00

Peter Crouch som første målscorer: odds 9,00

Cristiano ronaldo som første målscorer: odds 8,00

Kaka som første målscorer: odds 9,50

0-0 mellem Chelsea og Liverpool: odds 7,00

Se flere odds på Champions League hos Sportingbet.