Gennem de seneste par sæsoner har NordicBet* slået sit navn fast som danskernes foretrukne seriefodboldbookmaker.Siden vi introducerede spil ned i serie 2 på Fyn har vi modtaget flere henvendelser om, at vi burde udvide udvalget til ligeledes at omfatte serie 2 rækkerne i de øvrige dele af landet. Vi har lyttet til kunderne og søger derfor nye freelance oddssættere til at dække følgende serie 2 rækker under JBU og SBU:

Jylland JBU
JBU Serie 2.9
JBU Serie 2.10
JBU Serie 2.11
JBU Serie 2.14

Sjælland (SBU)
SBU Serie 2.1

Vi forventer, at du som ansøger har et godt forhåndskendskab til den eller de lokale rækker, du ønsker at sætte odds på, ligesom vi forudsætter, at du har en god oddsforståelse. Du er endvidere pålidelig og villig til at udbygge dit eksisterende kontaktnetværk på puljen, du søger at arbejde med, ligesom du kan samarbejde med vores øvrige freelancere i det omfang, det er nødvendigt.

Arbejdstiden anslås til 2-4 timer om ugen pr. pulje. Hver kamp aflønnes med en fast takst, ligesom vi tilbyder dig en præstationsbaseret bonusordning.

Din ansøgning bedes sendt til Frederik Søvang (NordicBets Senior bookmaker i Danmark) på frederik@nordicbet*.com inden den 12. marts. Angiv gerne serien du søger at besætte i mailens emnefelt. Spørgsmål til stillingen kan ligeledes rettes til samme adresse eller telefonisk på 27 29 14 87 (Bedst mellem 10-16).

Vi glæder os til at høre fra dig!