Blandt vores fornemme panel af brugertippere finder vi Larsbop, der har kastet sig over Støvlelandet og set nærmere på opgøret Fiorentina-Inter.

Vores nye brugertipper Larsbop lagde hårdt ud med at spotte værdi i odds 2,08 for hjemmesejren til Napoli mod Milan. Higuain blev matchvinder i 3-1 sejren og Super-Mario græd. Men vi andre kunne glæde os over et flot pletskud fra vores nye brugertipper.

"Inters sæson har været meget svingende. Efter en god start er det stille og roligt gået ned af bakke."

- Larsbop

Efter den imponerede start har Larsbop flyttet fokus til subtop-opgøret mellem Fiorentina og Inter.

Her er der fundet værdi i en sejr til hjemmestærke Fiorentina, der skulle have gode chancer for at tage tre vigtige point på 'Stadio Artemio Franchi' i Firenze.

Fiorentina mangler ganske vist både Mario Gómez og topscoreren Giuseppe Rossi, men træner Vincenzo Montella har forstærket offensiven med boksangriberen Alessandro Matri fra Milan.

Fiorentina har vundet 9 af deres 10 hjemmekampe, så det kan ligne en svær kampe for formsvage Inter, der blot har vundet én af deres seneste 10 udekampe, og Inter har nu hele 8 point op til Fiorentina på 4. pladsen.

Lørdag den 15. februar kl. 20:45

Fiorentina Uafgjort Inter
Odds 2,20 Odds 3,40 Odds 3,65

Læs Larsbop´s brugertip her.

Kom meget gerne med jeres input og kommentarer til opgøret.

Et stort velkommen til brugertip-afdelingen til Larsbop og tak for at dele dine tips med os. Det bliver meget spændende at følge dine analyser.