Den 8. februar er det fire år siden norske Jan Svendsen stiftede det skandinaviske spilleselskab NordicBet*. Svendsen mente det var tiltrængt med en nordisk medspiller eller modspiller på bookmakermarkedet. NordicBet* opstod til at starte med fra en simpel hotmail adresse og ifølge Jan Svendsen selv var alt meget primitivt det første års tid og en hård kamp for overlevelse.

Efter det første følsomme år opstod en periode med etablering af NordicBet* takket være en usædvanlig lang perioder hvor favoritternes fald i fodboldens verden skabte mere og mere omsætning. Det sikrede NordicBet* en platform, hvor man i dag er så godt rustet at man økonomisk ikke vælter rundt hvis favoritterne vinder på skift.

NordicBets valgsprog i opstarten var: ”Ikke størst – men først”. Selskabet var meget tidligt ude med odds og tilmed var der altid høje odds – selv på favoritter. Modsat alle andre nystiftede bookmakere gav NordicBet* aldrig bonus på første indskud i odds-delen – det foregik og foregår stadigvæk kun i pokersektionen. Det har betydet at NordicBets kundedel er meget aktive kunder og mennesker der er loyale overfor sit spilleselskab, hvilket vel er en stor sjældenhed på et marked i stor konkurrence. De højere odds – selv på favoritter – fastholder trofaste og tilfredse kunder i selskabet.

Fire år efter starten i dag er NordicBets slogan: ”total spiloplevelse”. Der kan spilles på poker, casino og odds fra én og samme spillekonto. Selskabet er vokset støt gennem fire år, har etableret sig med europæisk hovedkvarter i Tallinn, Estland og flytter om kort tid licensen fra Costa Rica til Isle of Man. I dag er man mere end 75 medarbejdere, hvoraf mange forskellige nationaliteter holder til i hovedkvarteret.

Niels Carstens, marketing manager for NordicBet* i Danmark siger:

”Også i Danmark mærker vi markant fremgang. På lidt over halvandet år har vi femdoblet antallet af danske kunder. Danskerne har taget os til sig, fordi de ved vi har et gigantisk spiludvalg på alle idrætsgrene, vi har en lynhurtig support og så går det stærkt når en kunde ønsker en udbetaling fra os. Sådanne ting skal bare fungere og her kan kunderne altid regne med os”.

NordicBet* fortsætter med at udvikle sig. Inden VM i fodbold i Tyskland lanceres en helt ny website med en langt mere enkel og forbrugervenlig navigering og inden 2006 er omme vil NordicBet* også introducere livebetting. I støbeskeen det næste år på vej mod 5-års fødselsdagen i 2007 er også forskellige spil som bl.a backgammon.

NordicBet* er kommet på markedet for at blive en stærk spiller i fremtiden og fejrer fødselsdagen i denne uge med bl.a 100% teoretisk tilbagebetaling på udvalgte odds.