Betandwin, en af Europas største udbyder af spil, fejrer i disse dage 2.000.000 registrerede brugere og starter i anledning af denne milepæl en stor million-konkurrence.

Ved opnåelsen af dette antal har Betandwin kort før årsskiftet formået at fordoble antallet af brugere på mindre end ét år og har dermed sat endnu en milepæl i firmaets historie.

Vind 2.000.000 eurocent i kontanter
Betandwin har som følge af denne begivenhed valgt at takke sine kunder med en stor konkurrence:

Alle spil som bliver placeret inden 31.12.2005 giver et lod i lodtrækningen om 2 millioner eurocent. Den heldige vinder kan altså glæde sig over hele 20.000 euro i kontanter.

360° Online-Entertainment
Med massevis af innovative produkter er bet and win den ideelle platform for sports-og spilinteresserede på nettet. Hver dag står op til 5.000 spil inden for mere end 50 sportsgrene til rådighed. Desuden er alt indhold tilgængeligt på 17 forskellige sprog.

Det absolutte highligt er vores Live-spil, som netop har budt på en verdenspremiere i form af spil i realtid på Fodbold-VM-lodtrækningen. Betandwin har derudover også forlængst skabt sig et navn som komplet spil-platform og tilbyder på www.betandwin.com egne online-poker-events såvel
som mere end 30 casinospil.