Danskernes foretrukne spilleselskab BET24.com lancerer nu en helt ny spillemulighed – spil på duellerne i det populære computerspil Counter-Strike.

- Interessen for Counter-Strike er enorm i Skandinavien – blandt andet grundet den store fremgang for de mange skandinaviske hold, siger CEO for BET24.com Holger Kristiansen. Derfor er det naturligt for Bet24 at tilbyde væddemål på E-sport-spillet, og vi er stolte af at være det første spilleselskab med e-sport odds.

Counter-Strike er det største og mest populære E-Sport spil, hvor taktik og strategi er nøglen til overlevelse og sejr.

Faktisk er spillet anerkendt som en officiel sport i Tyskland og Sydkorea under kategorien elektronisk sport (E-Sport), og der findes et utal af tv-kanaler som sender nyheder og direkte fra dueller og turneringer.

Markedet for online computerspil er eksploderet de seneste år, og i dag er den årlige omsætning for E-sport større end Hollywoods filmindustri.

Counter-Strike er et aktionspil – et såkaldt Shoot-em-up-spel, som kan spilles online. Et hold logger på og gør sig klar til at møde et andet hold i den virtuelle verden. De ene hold er terrorister og det andet en antiterrorgruppe, og begge har adgang til en stor mængde våben og udrustning. Destination og miljøer er varierende, men opgaven for de to hold er fast og går ud på at placere og udløse en bombe / alternativt undgå bomben bliver udløst.

BET24.com, der åbnede for spil på nettet for mere end fire år siden, og har aktive klienter i mere end 100 lande, der kan spille på normal sportsbetting samt poker og casino, er drevet af selskabet Nordic Betting Ltd, der har en håndfuld skandinaviske investorer i ryggen – heriblandt mediakoncernen Modern Times Group, der i Danmark er kendt som ejerne af TV3 gruppen.

I weekenden er der foreløbigt følgende fire dueller i det åbne asiatiske mesterskab WEG.

Begrip Gaming (Sverige) - Catch Gamer (Norge) 1,30 – 2,95

Pentagram(Polen) - Astralis (Finland) 1,70 – 1,90

4Kings (England) - Abit Strike (Kina) 1,35 – 2,75

Gamer Company (USA) - wNv (Kina) 1,55 – 2,15