Velkommen til den nye BetXpert!

Vi har i dag lanceret en ny hjemmeside, som forhåbentlig gør det til en endnu bedre oplevelse af være bruger på Danmarks største og bedste betting site! Herunder kan du læse lidt om hvad du kan møde på den nye side, som som vi har lagt os pænt i selen for at få skabt.

Processen med at udvikle den nye side har været lang og inspirerende. Gennem lang tid har vi noteret os de ideer og forslag som vores brugere har ytret, og selvom listen langt fra er udtømt (vi skal jo også have noget at lave de kommende år), synes vi selv vi er kommet ganske godt omkring mange af de ting der er blevet bragt frem som forbedringer af BetXpert. Vi håber således at alle får mindst lige så meget glæde ved at bruge den nye side som de har gjort med den tidligere version!

Hvad er nyt?

Det hele - og dog...

Den tekniske platform på den "gamle" BetXpert var efterhånden forældet, og hjemmesiden har gennem noget tid lidt under at meget var opstået som "knopskydning", hvilket medførte både ulogisk navigation og at vedligehold var blevet besværligt.

Vi har derfor bygget en helt ny teknisk platform, har vi taget samtlige dele af den tidligere version af BetXpert, brudt dem i småstykker, og bygget alt op påny. En lang, sej proces, men resultatet skulle meget gerne være mærkbart, især som bruger.

I og med at vi har skulle bryde alle elementerne ned, har vi også haft mulighed for at flette nye ting ind rundt omkring. De væsentligste nyskabelser findes i brugerfladen, men også andre steder vil man som garvet BetXpert bruger støde på nye features og finesser.

De væsentligste nyskabelser er beskrevet kort herunder - resten vil du med stor sandsynlighed støde på rundt omkring i din daglige brug af BetXpert. Og selvom vi nu har lanceret ny side og fået ryddet godt op i idé-listen, er vi altid lydhør overfor endnu flere input fra brugerne, så tøv endelig ikke med at give din mening til kende hvis du synes noget ikke virker som forventet, hvis noget mangler - eller bare hvis du i det hele taget har noget du vil sige os.

Nye features, udvalg

Ny kommentarfunktion
Funktionen til at knytte kommentarer til artikler, analyser mv. er nu bedre integreret i de respektive artikler/analyser.

Anbefal-funktion
Man kan markere sin anbefaling af artikler, analyser og forumindlæg med et enkelt klik (når man er logget ind)

Personlige sider
Alle brugere har fået deres egen personlige side, hvor andre brugere kan se et udsnit af deres seneste aktiviteter i forum, grupper, brugertips mv.

"Min side"
Når man er logget ind, har man adgang til en personlig side, der fungerer som brugerens eget "kontrolpanel". Det er herfra man laver brugertips mv.

Venner
Man kan blive "ven" med andre brugere (kræver godkendelse af modparten), og chatte direkte med dem enkeltvist via en P2P chat.

Favoritter
Man kan tilføje eksperter og brugere som "favoritter" hvorved man får alle deres seneste aktiviteter vist på "Min side" og dermed hurtigt får overblik over aktuelle tips, forumindlæg mv. fra ens favorit-eksperter og -brugere.

Flere chat-rum + visning af online brugere i chatten
Vores chat kan nu udvides med flere rum, hvilket bl.a. betyder at der under fodbold VM vil være et chatrum dedikeret til hver enkelt kamp, som åbner ca. en time før kampstart, og automatisk lukker ned igen efter kampen er slut. Desuden vil man nu kunne se hvilke brugere der befinder sig i hvert enkelt chat-rum. I den forbindelse skal nævnes at man som bruger altid har mulighed for at besøge chatten "skjult", dvs. så man ikke vises i bruger-listen førend man evt. ønsker at skrive i chatten.

Hvilke brugere er online?
Alle brugere har mulighed for at vise udadtil om de pt. er logget på deres brugerprofil eller ej. Naturligvis vil man også via sin profil-opsætning kunne vælge aldrig at vise om man er online eller offline med sin profil, hvilket alle profiler som udgangspunkt er indstillet til.

Rediger egne forumindlæg
Når man har skrevet et indlæg i vores forum, har man i 10 minutter efter det er skrevet mulighed for at redigere i det, så man kan rette evt. slåfejl osv.

Flydende ekspertpanel

Eksperterne i vores panel er ikke længere bundet specifikt op på en liga, men tilgås via deres navn. De fleste eksperter vil stadig have deres primære gang indenfor ét eller få kerneområder, men kan nu også sprede sig mere. I den sammenhæng er ekspert-statistikkerne også udvidet, så man nu kan se hvordan de klarer sig på enkelte sportsgrene, enkelte ligaer, specifikke spiltyper mv.

Blogs
Alle eksperter og brugere kan nu udgive blogs. For brugernes vedkommende kræves dog forhåndsgodkendelse før man får lov til at publicere sine blogs.

og meget, meget mere...

God fornøjelse med den nye BetXpert!