Boksebraget Mayweather vs McGregor slog alle rekorder, viser tal fra gaming software-giganten OpenBet. Læs denne og de andre vigtigste betting-nyheder fra uge 35.

Gaming software giganten OpenBet har offentliggjort tal fra deres platforme på Mayweather vs. McGregor, der slog alle rekorder for en boksekamp.

Sammenlignet med Mayweathers tidligere storkamp mod Pacquiao, var der en stigning på antal af bets på hele 375%, mens det samlede indskud steg med 530%. 85% af væddemålene faldt på McGregor, men de fleste penge blev satset på Mayweather, der overhalede ireren med 1 mio. pund. Gennemsnitsindskuddet på Mayweather var på 120 pund, 20 pund hos McGregor.

Læs mere

Øvrige bettingnyheder fra uge 35

29/8 Cykelhold truet på eksistensen efter Unibet* trækker sig som sponsor

Cykelholdet Cannondale-Drapac eksistens kan være truet for 2018-sæsonen efter en sponsor har trukket sig og der nu mangler 7 mio € til at dække de kontrakter, der allerede er underskrevet for næste år. Det skulle være Unibet*, der har trukket sig, da det ikke er tilladt at markedsføre sig som gamblingvirksomhed i alle lande.

Læs mere

31/8 Rekordstor bøde til spiludbyderen 888

De engelske spillemyndigheder har givet spiludbyderen 888 en bøde på 7,8 millioner pund for ikke at have bremset kunder med spilleproblemer.

Læs mere

31/8 Danske Spil*: Fremgang samlet set, men tilbagegang på sportsspil

Danske Spil* har leveret et positivt halvårsregnskab med et samlet overskud på 746,1 mio. kr. efter skat. Et af de positive områder er Eurojackpot, men der har været en tilbagegang på sportsspil, primært pga højere tilbagebetalingsprocenter end forventet.

Læs mere

1/9 Britisk marked i stor vækst

Det britiske gambling-marked er over det seneste årti vokset enormt takket være regeringens liberalisering af spilleloven. 14 milliarder pund tjente bookmakerne på deres kunder sidste år.

Læs mere

1/9 Dårligt stillede folk og ex-ludomaner bliver udnyttet

Gambling-industrien bruger såkaldte "third-party companys" til at høste data og information på tidligere ludomaner og dårligt stillede folk for at øge omsætningen.

Læs mere

1/9 Tippere anbefaler tabende spil - med vilje

Affiliates får op imod 30% af hvad en spiller taber hos en bookmaker, så nogle tippere/eksperter har set en god forretning i - med vilje - at anbefale tabende spil.

Læs mere