Sponsoreret indhold fra Danske Spil

En ny trekløverregering ser ud til at være lige på trapperne. Men en ny regering betyder nye ministre. Danske Spil* har sat odds på, hvem der bliver på deres ministerpost, og hvem der skal skifte plads.


Er Claus Hjort Frederiksen stadig Finansminister i en ny VKLA-regering?

Og hvor mange ministerposter skal Liberal Alliance have i en ny regering? Hos Danske Spil* har man kigget i spåkuglen og oddssætterne har givet deres bud på, hvordan en måske kommende VKLA-regering ser ud.


-Vi har sat odds på en række ministerposter, blandt andet Finansministerposten, Justitsministerposten og Kultur- og Kirkeministerposten, da det det er dem, der bliver debatteret meget i medieren lige nu. Vi ved naturligvis ikke, hvordan en kommende VKLA-regering ser ud, men ved at lytte til de forskellige rygter, der går lige nu, og de rygter der gik efter Venstres landsmøde i weekenden, har vi givet vores bud, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Danske Spil* giver odds 2,10 på at Claus Hjort Frederiksen er Finansminister i en kommende VKLA-regering, men odds 1,65 på han skal skifte plads med en anden. 

At Kristian Jensen skal væk fra udenrigsministeriet giver odds 4,00, mens at han forbliver
Udenrigsminister giver odds 1,20.


-Der er flere rygter lige nu, men et af de mest vedholdene er at Finansministerposten er i spil, derfor er der lavere odds på, at Claus Hjort Frederiksen skal udskiftes som minister, end på at Kristian Jensen skal have ny post,
siger Peter Emmike. 

Man kan også spille på, hvor mange ministerposter de to kommende regeringspartier skal have i en ny trekløverregering, og her mener Peter Emmike, at det ene af partierne har en fordel.

-Liberal Alliance har en stærkere position i forhold til de konservative. Både mandatmæssigt og i forhold til at det er dem, V-regeringen har mest brug for at få ind i folden. Derfor giver vi odds 3,00 på de får under 3 ministerposter, men odds 1,33 på de får over 3 ministerposter, siger Peter Emmike.


Se spillene på et nyt ministerhold her: https://danskespil.dk/oddset/politik