Så blev valget endelig udskrevet - og i forum går debatten allerede lystigt om mandater og fristende odds. Men valget finder først sted d. 8. februar, og der er masser af gode spilobjekter inden da.

I eftermiddag kl. 14.15 har formstærke Nicolai Kristensen (tilbagebetaling på 128% de seneste 30 dage) et par vintersports-tip fra Antholz: http://www.betxpert.com/ekspert/vinter/

kl 19.30 har Kenneth Bech et godt øje til den næstbedste række i kvindehåndbold, hvor topholdet fra Sønderjylland bør vinde en storsejr over Ajax: http://www.betxpert.com/ekspert/hb/

Senere på aftenen er der pokalkampe fra diverse europæiske lande: Belgien, Frankrig, England, Spanien... Og lur mig, om vi ikke i den anledning vil se et tip eller 2. Hold øje med BetXpert i løbet af dagen - eller skriv dig på mailinglisterne på de respektive sider og få et praj, hvis/når der kommer analyser:
Engelsk pokal: http://www.betxpert.com/ekspert/engcup/
De øvrige pokaler: http://www.betxpert.com/ekspert/andre/

Afsluttende skal der lyde en opfordring til de natteravne, der læser denne klumme, før Fanden får sko på: I nat er der diverse tennistip fra Australian Open. Læs dem hér:
http://www.betxpert.com/ekspert/tennis/

Man kunne også lige tage et kig på kvalifikationssiden, hvor aspiranter viser, hvad de kan. Her kan man - hvis man er tidligt ude - finde analyser af både NBA og tennis:
http://www.betxpert.com/ekspert/kval/

Nå, jeg kan alligevel ikke nære mig: Lidt valgflæsk må jeg have med. Der er nemlig masser af muligheder for at spille på valgudfaldet. Forbliver Anders Fogh på statsministerposten eller genrejser Mogens "Lazarus" Lykketoft de faldne Socialakrobater? Bliver Dansk Folkeparti større end De Konservative? Etc, etc... Masser af guf og flæsk; det er bare at kaste sig ud i odds-havet hos diverse bookies. Her er nogle af de bookies, der udbyder valg-væddemål:
Expekt*
Bet24
Ladbrokes
Sportingbet