Arsenal brager sammen med Bayern München i Champions League tirsdag aften, og Bet365* tilbyder i den forbindelse et fantastisk Liveoddstilbud:
 
Placér et før-kampvæddemål på kampen mellem Arsenal og Bayern München - så giver Bet365* dig et risikofrit Liveoddsvæddemål til samme indsats på tirsdagens storopgør.
 
For at kvalificere dig til dette freebet, skal du altså placere et spil før kampen, og når kampen starter, placerer du et spil på et af Liveoddsmarkederne. Hvis dit først placerede live-spil taber, så refunderer Bet365* indsatsen på dette spil, op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. refundering 250 kr. eller tilsvarende i anden valuta).
 
Hvis mere end et live-spil er placeret på den samme kupon, anses det risikofrie væddemål for at være det, der står først på kuponen. Væddemål skal betales og placeres på sædvanlig vis, og væddemål som lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen gælder ikke for dette tilbud.
 
Som altid er der masser af muligheder med over 70 Liveoddsmarkeder tilgængelige i løbet af kampen inklusive Næste mål, Antal mål, Antal hjørne, Korrekt resultat - Halvleg, Korrekt resultat - Fuldtid og meget mere.
 
 
Regler og vilkår for dette tilbud
 1. Dette tilbud gælder for væddemål placeret på Champions League-kampen mellem Arsenal og Bayern München, som spilles på tirsdag den 20. oktober 2015.
 2. Værdien af risikofrit væddemål er lig indsatsen af dit største single før-kampvæddemål, placeret på Champions League-kampen mellem Arsenal og Bayern München, som spilles på tirsdag den 20. oktober 2015, op til et maksimum på 250 kr*. Før-kampvæddemål, som lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen, gælder ikke for dette tilbud, hvad end det lukkes før kampen eller under kampen. Dit største før-kampvæddemål som ikke lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen er kvalificeret (op til 250 kr*).
 3. Risikofrie væddemål anses som dit første singlevæddemål placeret i løbet af Champions League-kampen mellem Arsenal og Bayern München, som spilles på tirsdag den 20. oktober 2015. Hvis dit første single før-kampvæddemål lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen, vil du ikke længere være kvalificeret til dette tilbud.
 4. Bemærk at 'før-kamp' defineres som væddemål, der placeres før kampstart for Champions League-kampen mellem Arsenal og Bayern München, som spilles på tirsdag den 20. oktober 2015, og 'Liveodds' defineres som væddemål, der placeres efter kampstart.
 5. Alle væddemål skal betales og placeres på sædvanlig vis. Hvis dit risikofrie væddemål taber, så refunderes din indsats til din konto indenfor to timer efter, at kampen slutter. Øvre grænse for det risikofrie væddemål per kunde er 250 kr*.
 6. Hvis mere end et Liveoddsvalg placeres på samme kupon, anses det risikofrie væddemål for at være det, der står først på kuponen.
 7. Hvis der er brud på vilkårene for vores markedsføringstilbud, eller tilfælde, hvor der er bevis for at en række væddemål indgået af en kunde eller en gruppe kunder, som på grund af forbedret udbytte via indbetalingsbonus, forhøjet betaling, gratis væddemål, risikofrie væddemål, eller alle andre tilbud resulterer i garanteret kundeprofit, uanset resultatet, forbeholder bet365* sig retten til at ignorere bonuselementer ved sådanne tilbud, og efter eget skøn enten afgøre væddemålene med de korrekte odds, annullere det gratis eller risikofrie væddemål eller annullere ethvert væddemål finansieret af indbetalingsbonussen. Ydermere forbeholder bet365* sig retten til at pålægge kunden administrative gebyrer, op til værdien af indbetalingsbonussen, det gratis væddemål, det risikofrie væddemål eller ekstrabetaling, for at dække de administrative udgifter. Bet365* forbeholder os retten til at bede en hvilken som helst kunde om at fremskaffe tilstrækkelig tilfredsstillende dokumentation om kundens identitet, før Bet365* krediterer deres konto med bonus, gratis væddemål, risikofrit væddemål eller andre tilbud.
 8. Alle kundetilbud er begrænset til ét per person, familie, husstandsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, samme kontonummer (f.eks. kreditkort, NETeller osv.) samt delt computer, f.eks. på offentlige biblioteker eller arbejdspladser. Vi forbeholder os retten til at trække eventuelle tilbud eller alle tilbud til enhver kunde eller kundegruppe tilbage efter vores eget skøn. Tilbuddene gælder kun for kunder, som har lavet en faktisk indbetaling hos bet365*.
 9. bet365* forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller tilbagekræve ethvert tilbud.
 10. Beboere i følgende lande kan ikke deltage i dette tilbud: Armenien, Bulgarien, Georgien, Hviderusland, Italien, Kasakhstan, Kina, Kroatien, Letland, Litauen, Makedonien, Moldova, Malaysia, Polen, Rumænien, Rusland, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Taiwan, Tjekkiet, Ungarn, Ukraine, Usbekistan, Vietnam.
 11. Alle tilbud fra bet365* er tiltænkt fritidsspillere, og bet365* forbeholder sig retten til at begrænse enhver kundes adgang til ethvert tilgængeligt tilbud eller dele af det.