Om tre uger starter SAS Ligaen igen. Scandic Bookmakers er dog allerede nu ude med utallige odds på den nye SAS Liga-sæson. Kun fantasien sætter grænser for væddemålene.

Nu er der virkelig mulighed for at tjene en god skilling. Har du en fidus til hvem der bliver årets topscorer i SAS Ligaen, kan du hente odds 500 på eksempelvis Stefan Gislason og Niki Zimling. Men udover de sædvanlige spil som vinder og topscorer, er der oceaner af væddemål på den nye sæson hos den dansk-ejede bookmaker.

Der er rigtig mange høje odds imellem. Går det helt galt på Fyn og slutter OB sidst i SAS Ligaen får du pengene 800 gange igen, mens der er odds100 at hente hvis du tror FC Midtjylland lukker flest mål ind af alle. Vinder Vejle Jydeligaen får du odds 40, mens der er odds 15 at hente på at mindst et hold går ubesejret igennem hele sæsonen.

Bliver Vejle Stadion det stadion med flest mål, får du 1500 kr. igen for et indskud på 100 kr. Der er en plovmand at hente, hvis du spiller en hund på at OB bliver det hold der får flest røde kort, mens du vinder 650 kr. for samme indskud på at FC Nordsjælland vinder DBU’s Fair Play pris igen.

Om topscorerens trøje nr. lige eller ulige kan man også spille på, mens der tilmed er odds på hvilken dommer der uddeler flest gule kort. Her giver Claus Bo Larsen odds seks, mens hans kollega Anders Hermansen giver samme odds på at være den dommer, der dømmer flest straffespark.

Er du tit på stadion, kan der tilmed være rigtig gode penge at hente hvis du har en fornemmelse for det endelige tilskuersnit. Her er der odds 3,40 på at snittet bliver på under 4.000 tilskuere i Farum Park.

- Vores kunder elsker alle de her SAS Liga-specials. Der er virkelig mange der bruger timer på at analysere de forskellige væddemål, og det er klart jo flere vi laver, des større chance er der for at de tager os på sengen, siger pressechefen hos Scandic Bookmakers, Frederik Skov, der samtidig lover at der kommer flere specials online i de kommende uger.