Sponsoreret indhold fra NordicBet

Divisionsforeningen og Spillerforeningen har i flere måneder forgæves forsøgt at blive enige om en ny overenskomst. Ender det i konflikt mellem parterne, kan det koste dansk deltagelse i Champions League og millioner af kroner i klubkasserne. Netop derfor sker det ikke, vurderer bookmakeren NordicBet*.


Divisionsforeningen og Spillerforeningen forhandler i disse dage på livet løs for at forhindre strejke blandt Spillerforeningens medlemmer fra næste uge. Tidspunktet er ekstremt kritisk, da både FC København, AaB og FC Midtjylland i den kommende uge skal ud i vigtige playoff-kampe, hvor der i FCK og AaBs tilfælde er trecifrede millionbeløb på spil. En strejke vil betyde, at begge hold bliver
mærkbart svækket, og dansk fodbold kan miste millioner af kroner, vigtige koefficient-point og ikke mindst prestige.

De to parter har forhandlet siden i går morges og står stejlt over for hinanden, men ifølge NordicBet* vil det næppe ende med et sammenbrud. Bookmakeren betaler således pengene hele 6,00 gange igen, hvis en konflikt mellem parterne er en realitet før 21. august i år. Det modsatte udfald er helt nede i odds 1,10.

"Det virker umiddelbart som om, at der er lang vej til enighed mellem de to parter, men der er ingen tvivl om, at de vigtige europæiske kampe i næste uge for alvor har speedet processen op. Ingen som helst aktører i dansk fodbold vil få noget ud af, at konflikten bryder ud nu, og ender det ikke med en ny aftale inden for de næste par dage, så er det mest sandsynlige, at man udsætter forhandlingerne i yderligere 14 dage," vurderer NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der dog heller ikke anser en konflikt senere på året som videre sandsynlig.

"Hvis parterne ikke bliver enige i denne omgang, hvor de ganske givet strækker sig en ekstra tand, vil en udsættelse gøre konflikten mere sandsynlig om nogle uger. Et par landskampe og flere europæiske kampe vil dog igen presse parterne mod en aftale, så vi forventer stadig et forlig i sidste ende," siger Tonni Munk Jensen.

Konflikt bliver en realitet før 21. august 2014?

Nordicbet* odds
Ja: 6,00
Nej: 1,10

Konflikt bliver en realitet før 12. september 2014?

Nordicbet* odds
Ja: 3,40
Nej: 1,25

Find spillet hos NordicBet* under Odds - Fodbold - Danmark - Specialspil

NordicBet*.dk> under Odds - Fodbold - Danmark - Specialspil