I går aftes vandt FC Bayern München sin sjette titel i Champions League-turneringen. BetXpert har talt med Danske Spil om, hvad spillerne satte deres penge på til finalen. 

Det tidligere PSG-talent Kingsley Coman gjorde i går det onde ved sin tidligere klub, da han med sit hovedstødsmål efter godt en times spil blev matchvinder i Champions League-finalen 2020. Franskmanden blev også kåret til kampens spiller. 

Mange havde på forhånd spået en målrig affære, men denne udeblev til trods for, at der var en del fine forsøg undervejs. Angel Di María havde fx en god mulighed i første halvleg, men hans kolde højreben svigtede, og han sendte bolden et stykke over mål i retning mod de tomme tribuner. Kylian Mbappé havde en endnu større chance inde i feltet kort før pausen, men han skød lige midt på Manuel Neuer. Marquinhos havde også en god mulighed for at udligne for PSG, men Neuer pillede brasilianerens forsøg med en stærk fodparade. I slutminutterne havde også Eric Choupo-Moting en pænt stor mulighed, men han formåede ikke at få foden på Neymars ellers fremragende oplæg. 

Også Robert Lewandowski kunne være kommet på tavlen med lidt held. Den farlige polak var tæt på at bringe Bayern foran efter 21 minutters spil, men hans skudforsøg ramte stolpen. Små ti minutter senere havde Lewandowski igen et fint hovedstødsforsøg, men den var ikke for alvor en udfordring for Keylor Navas i PSG-målet. 

Bayern-sejren var der mange, der på forhånd havde troet på. Det fik Danske Spil også at føle, hvor en masse mennesker placerede penge på Bayern-sejr i finalen.

70 procent 1X2-indskud på Bayern-sejr

BetXpert har talt med Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig hos Danske Spil. Emmike fortæller, at klart størstedelen af 1X2-indskuddene kom på en tysk sejr i finalen.

- Det mest spillede udfald på gårsdagens finale, var Bayern München til at vinde i ordinær tid til cirka odds 2,00. 70 procent af alle indskud på 1X2 kom på Bayern-sejr, og dermed var der rigtig mange kunder, der fik sig en god gevinst, siger Peter Emmike og fortsætter:

- Derudover var handicap-sejr til Bayern med mere end et mål, ciffertips med storsejre til Bayern og kombinationsvæddemål også meget populære. Men i kraft af at der kun blev scoret et mål i kampen, modsat holdenes tidligere kampe i turneringen som har været meget målrige, så var disse spiltyper ikke noget, der gik spillernes vej, fortæller Peter Emmike.

Danske Spil omsatte for mange millioner på kampen, og selvom mange kunder fik en god gevinst på Bayern-sejren, endte Danske Spil alligevel med plus.

- Alt i alt omsatte kampen for lidt over 10 millioner kroner, og selvom det blev en favoritsejr til Bayern München, endte det med et minus for Oddset-kunderne, da rigtig mange havde tro på en målrig finalekamp. Vi endte med at betale cirka 75 procent tilbage til kunderne, siger Peter Emmike.