Sponsoreret indhold fra Danske Spil

En af verdens største golfturneringer står for døren, når det klassiske opgør mellem USA og Europa starter fredag. Danske Spil* tror, at USA trækker sig sejrrigt ud af kampen.

USA jagter revanche, når de stærkeste amerikanske golfspillere møder Europas ditto i Ryder Cup, som starter fredag eftermiddag dansk tid. Efter en overlegen europæisk sejr i Skotland i 2014 skal europæerne til USA denne gang, og Danske Spil* spår en ret tæt kamp om sejren – men med amerikanerne som vinderfavorit.

Europa har domineret i den traditionsrige turnering på det seneste. Europa har vundet tre gange i træk, og blot to gange i de seneste ti turneringer har det amerikanske hold formået at vinde trofæet. Den første amerikanske sejr i turneringen siden 2008 kan alligevel meget vel komme i denne weekend i Hazeltine National Golf Club i Minnesota. Det vurderer oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

- Den europæiske kaptajn Darren Clarke har hele seks Ryder Cup-rookies med til Minnesota, mens det amerikanske hold blot har to og ellers stiller med en god portion erfaring.

- Det kan godt blive afgørende. Selv om det langt hen ad vejen er en lige match-up, så kan det blive afgørende, at amerikanerne er på hjemmebane og vil have publikum i ryggen. Det enorme pres fra omgivelserne kan godt blive en udfordring for de uerfarne spillere på Europas hold, vurderer Peter Emmike.

Danske Spil* giver 1,58 på en amerikansk sejr, mens den europæiske sejr er til odds 2,75.

I 2014 vandt Europa med fem point. Skulle den bedrift blive gentaget, så får du pengene odds 8,50 på det hos Danske Spil*.

Tjek alle Danske Spils Ryder Cup-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/ryder-cup-2016