Mandag den 28. august serves årets fjerde og sidste Grand Slam i gang US Open, og som det har været tilfældet med de andre Grand Slams har BetXpert igen to konkurrencer, hvor der er samlet 5.000 kroner på højkant, sponsoret af Unibet*

Flere spillere fra toppen af ranglisten har meldt afbud til herrenes US Open, hvor publikum ikke vil komme til at opleve Raonic, Nishikori, Wawrinko og Djokovic i aktion. Blandt bookmakernes favoritter finder man Federer og Nadal, mens der på kvindesiden er mere åben kamp om, hvem der løfter trofæet, hvis man kigger på bookmakernes odds. Her spår bookmakerne, at det kommer til at stå mellem Muguruza, Pliskova, Halep og Konta - men måske kan danske Wozniacki også præstere godt efter et år, hvor hun har fået etableret sig i verdenseliten igen?

I samarbejde med Unibet* sørger BetXpert for ekstra spænding til US Open 2017 med to forskellige konkurrencer til årets sidste Grand Slam. 5.000 kroner er der i den samlede præmiepulje, og det er gratis at deltage. 1.000 kroner er på spil til vinderne af hver af de to konkurrencer. 

Konkurrencerne findes under menuen "Konkurrencer" ved siden af "Debat" og "Artikler" på forsiden. Du kan også klikke dig videre til konkurrencen via links i denne artikel.

Fantasy- og Tips-konkurrence

US Open-konkurrencerne bliver afholdt som en fantays-konkurrence og en tips-konkurrence, hvor der i begge er samlet 5.000 kroner på højkant sponsoreret af Unibet*. Der er 1.000 kroner til vinderen af hver af de to konkurrencer, hvor top 7 belønnes med præmier i dem begge. 

Man kan deltage i både fantasy- og tips-konkurrencen, men man kan også vælge kun at deltage i den ene. 

Til Fantasy-konkurrencen skal du stille et hold af 9 WTA-spillere og 9 ATP-spillere fra tre forskellige seedningslag. Du optjener point for dine spillere alt efter, hvordan det går dem i US Open 2017. Du skal senest mandag den 28. august klokken 17:00 (dansk tid) sætte dit fantasy-hold. 

Du kan tilmelde dig fantasy-konkurrencen her og sætte dit hold, og du kan redigere i det lige så meget, du har lyst til indtil deadline. Herefter kan der ikke længere ændres i holdet. 

Tips-konkurrencen løber fra dag til dag, hvor du skal tippe på kampe fra US Open 2017. Under konkurrence-siden finder du hver dag en oversigt over dagens kampe med odds fra Unibet*. Samlet skal tippe for 100 enheder, hvor der et et maks på 10 enheder om dagen, og man skal have 10 aktive dage med tips under hele turneringen - hvilke dage, vælger du selv. 

Du kan først afgive tips på US Open 2017 fra søndag den 27. august. 

Så snart der er trukket lod til turneringen, vil man kort efter kunne sætte sit hold og sine tips.