UPDATE: Centrebet har vist sig fra sin mest generøse side, og i forbindelse med vores "Hvem kan slå Morten Blond?" konkurrence, har de besluttet at udbetale et 100 kr. freebet til samtlige deltagere der opnåede samme pointtal eller mere end Morten i konkurrencen. Således er det ikke kun de 100 først deltagende der har fået præmie, men i stedet har alle de 223 deltagere der reelt var kvalificeret til præmie nu fået et 100 kr. freebet indsat på deres Centrebet-konto.

Centrebet har behandlet samtlige præmier, og skulle du mod forventning ikke have modtaget dit 100 kr. freebet på den Centrebet-konto du oplyste ved afgivelse af dine tips, så send en email til [email protected] (fremfor at skrive i forum). Så samler vi op og sender evt. rettelser til oplyst kontonavn/nummer videre til Centrebet, hvorefter dit freebet gerne skulle ankomme indenfor et par dage.

Den opdaterede liste over vindere i konkurrencen kan ses på http://www.betxpert.com/competitions/bundesliga


Oprindelig artikel:

Weekendens "Hvem kan slå Morten?"-konkurrence er afsluttet, og vores Bundesliga ekspert, Morten Blond, havde tilsyneladende ikke fået støvet krystalkuglen ordentligt af efter vinterpausen. 3 rigtige udfald og ingen rigtige ciffertips, gav Morten beskedne 3 points - nok til at langt over 100 deltagere formåede at tippe mindst lige så godt som ham.

Det betyder - desværre - at mange deltagere må gå tomhændede fra konkurrencen, på trods af flotte resultater, eftersom vi blev nødt til at gøre brug af "først-til-mølle" princippet for konkurrencen for at finde vinderne af de maksimalt 100 freebets á 100 kr., som præmiesponsoren Centrebet stillede til rådighed til konkurrencen.

Der er i forum og i vores mailboks allerede indløbet gode forslag til hvordan vi alternativt kunne have fundet frem til de 100 præmievindere, når nu der var mere end 100 der reelt kvalificerede sig til en gevinst, og alle input tages naturligvis til efterretning til fremtidige konkurrencer baseret på samme koncept.
Vi ønsker tillykke til de 100 vindere, som i løbet af denne uge automatisk vil få deres freebet indsat på den Centrebet-konto de har oplyst ved afgivelse af deres tips.

Skulle enkelte af deltagerne på vinderlisten ved ugens afslutning ikke have modtaget deres freebet, bedes de henvende sig direkte til os på [email protected] (fremfor at skrive i forum).