Forud for onsdagens drømmefinale i Champions League mellem Barcelona og Manchester United er spillerne på Ladbrokes særdeles enige om hvem der tager trofæet.

Både de danske spillere og naturligvis de engelske spillere er ikke i tvivl – hele 60 % satser på Man United, mens 27 % af spillerne tror på Barcelona og de resterende 13 % tror på uafgjort efter 90 minutter.

Fergusons tropper giver odds 2,62 pengene igen hvis de vinder kampen efter 90 minutter i Rom. Sidste gang Barcelona triumferede i Champions League var i 2006 da de slog Arsenal. Henry, Messi og de andre Barca-stjerner er naturligvis sultne efter en ny triumf og giver pengene odds 2,75 gange igen.

"Selvom vi ligger med et af markedets højeste odds på Barcelona afholder det ikke de mange Man United fans at spille på deres helte. Så nu er det kun Ladbrokes og Manchester Citys fans som håber på et catalansk mirakel" udtaler Ladbrokes danske manager, Richardt Funch og fortsætter ”Hvis Barcelona kikser så kommer vi til at græde rødt blod onsdag aften”

Ladbrokes giver i øvrigt odds 6 på at kampen ryger i forlænget spilletid og man kan endda spille på at der onsdag aften bliver varmere i Manchester end i Rom – dette giver odds 34 gange pengene igen.

Ladbrokes forventer samtidig en travl aften hvad angår live odds under finalen og jo mere spil der bliver sat på Man United jo værre vil en engelsk finalesejr se ud for Ladbrokes.

Udpluk af nogle af oddsene på Champions League finalen:

Vinder af Champions League:
1,83 Barcelona
1,83 Manchester United

1X2 efter 90 minutter:
2,75 Barcelona
3,10 X
2,44 Manchester United

Sidste målscorer:
6,00 Cristiano Ronaldo
7,00 Lionel Messi

Første målscorer:
6,00 Cristiano Ronaldo
7,00 Lionel Messi

Kampen afgøres indenfor de ordinære 90 minutters spilletid?
1,33 Ja
3,10 Nej

Kampen afgøres efter forlænget spilletid?
6,00 Ja
1,10 Nej

Kampen afgøres på straffesparkskonkurrence?
6,00 Ja
1,10 Nej