I eftermiddag tørner Manchester United og Arsenal sammen på Old Trafford. Pladserne fra nr.2 til nr.4 skal fordeles i Premier League. United har haft svært ved at finde netmaskerne på det seneste og i Rooneys fravær spås Falcao endnu en chance. Griber colombianeren chancen og får hul på den store byld?

Manchester United øjner tredjepladsen efter Arsenals overraskende hjemmebanenederlag til Swansea i mandags - de kan sågår nå andenpladsen, hvis alt flasker sig i de sidste par runder af turneringen. United har dog haft svært ved at omsætte det markante overtag i boldbesiddelse til scoringer. Således er det kun lykkedes Louis Van Gaals tropper at score 2 mål i de seneste 4 Premier League-kampe - det ene endda på straffespark. Matas straffesparksscoring mod Crystal Palace var med til at vende en stime på 3 nederlag i træk uden United-scoring.

Til eftermiddagens opgør må United undvære anfører Wayne Rooney, der er ukampdygtig pga. en skade. I Rooneys fravær er der lagt op til en plads i startopstillingen til udskældte Radamel Falcao. Falcao blev under stort postyr præsenteret på en lejeaftale fra Monaco tilbage i august, men den colombianske målmaskine har haft en sæson til glemmebogen. Således har Falcao blot nettet 4 gange i 28 optrædener i United-trøjen og det har været sparsomt med spilletid på det seneste.

Falcaos United-fremtid hænger i en tynd tråd og derfor er eftermiddagens opgør en kærkommen lejlighed til at vise sig frem.

Kan Falcao finde vej til netmaskerne?

Spiller Falcao i eftermiddag er det hans 26. PL-optræden for United. Han er startet inde 13 gange, og blevet skiftet ind 12 gange. Det har resulteret i 4 scoringer - den seneste ligger dog helt tilbage i januar mod daværende bundprop Leicester.

Vi har taget et kig på et udvalg af målscorerodds til eftermiddagens store kamp - deriblandt odds på Falcao.

Spiller Anytime målscorer Bookmaker
Robin van Persie 2,88
Bet365
Oliver Giroud 2,95
Unibet
Radamel Falcao 3,00
Ladbrokes
Alexis Sanchez 3,10 Ladbrokes
Danny Welbeck 3,55 Unibet
Marouane Fellaini 4,33 Bet365
Juan Mata 4,50 Unibet
Aaron Ramsey 5,10 Unibet
Santi Cazorla 5,80 Unibet

Kan Falcao endelig få nettet til at blafre og vinde United-fansenes gunst? Lykkedes det Robin Van Persie eller Danny Welbeck at gøre det onde ved deres tidligere hold eller er det helt andre spillere, der stjæler rampelyset på Old Trafford i eftermiddag?