El Clasico står for døren, og det spanske stormøde fejrer Unibet* med flere stærke tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Søndag aften venter El Clasico, når Barcelona tager imod ærkerivalerne fra Real Madrid i en ekstrem vigtig kamp om det spanske mesterskab. Real Madrid så skræmmende stærke ud i efteråret, men på det seneste har tingene vendt, og nu er det Barcelona, der ser nærmest uovervindelige ud. Det er en kamp, du ikke må gå glip af. Her er en stribe gode tilbud fra Unibet*:

Forbedret indbetalingsbonus

Unibet* vil gerne give deres kommende nye kunder en endnu bedre indbetalingsbonus, så de til denne kamp kan få en 100% indbetalingsbonus på op til 1.500 kr. fremfor det gamle tilbud, der gav 100% indbetalingsbonus på op til 1.000 kr. Benyt dette link og få adgang til den forbedrede indbetalingsbonus.

Boostet odds på El Clasico

Er du allerede kunde hos Unibet*, så kan du dog stadig benytte tilbuddet om boostet odds, da Unibet* i tilfælde af en sejr til Barcelona booster dit odds op til odds 4,00. Det betyder i praksis, at du får udbetalt det spillede odds på sejr til Barcelona som normalt, mens Unibet* giver differencen op til odds 4,00 som en bonus.

Sådan gør du:

  • Tilmeld dig kampagnen her.
  • Spil for min. 100 kr. på sejren til Barcelona i El Clasico på 1X2 inden kampstart. Spiller du for mere end 100 kr., så er det kun de første 100 kr., som gælder for dette tilbud.
  • Vinder Barcelona kampen, udbetaler Unibet* din gevinst til det spillede odds, mens de udbetaler differencen op til odds 4,00 som en bonus.

Pengene tilbage i tilfælde af straffespark

Som både ny og eksisterende kunde har du også muligheden for at få pengene tilbage på tabte væddemål, hvis der bliver dømt et straffespark i kampen. Tilbuddet gælder for udvalgte markeder op til 400 kr., og der er ingen omsætningskrav.

Sådan gør du: 

  • Du laver et spil på El Clasico på op til 400 kr. på "Korrekt resultat", "Halvleg/Fuldtid" eller "Første/Sidste målscorer".
  • Dømmes der et straffespark i kampen, får du refunderet din indsats op til 400 kr. på første væddemål indenfor ovennævnte markeder.

Som bonusinfo er der dømt 5 straffespark i de seneste 7 El Clasicos, så fortsætter denne tendens, så er der gode muligheder for et risikofrit spil.