Søndag tager FCK hjemme i Telia Parken imod ærkerivalerne fra Brøndby i New Firm. FCK-sponsoreren Unibet* markerer opgøret med et flot tilbud, som gælder både nye og eksisterende kunder. Se tilbuddet her.

Det er tid til Superligaens største opgør. Søndag tørner ærkerivalerne FCK og Brøndby sammen i New Firm. Begge storklubber er i pointkneb forud for braget og har ikke råd til at tabe yderligere terræn. Brøndby jagter top 3 og medaljer, mens FCK er på ulvejagt i toppen af tabellen.

Brøndby-træner Thomas Frank har svære arbejdsvilkår for tiden, hvor holdet er ramt af et hav af karantæner og det flotte spil ikke står mål med pointhøsten. Senest røg Brøndby tilmed ud af pokalturneringen mod SønderjyskE efter forlænget spilletid. Den slags bekymringer har modparten Ståle Solbakken ikke, men han døjer i stedet med voldsomt ineffektive angribere og holdet er gået målløs fra banen i to kampe i træk. FCK var på nippet af pokalexit, men Randers-anfører Keller missede det afgørende straffespark, som kunne have sendt FCK med Brøndby ud i kulden. 

BetXperts Frank Pilantra tror på en målfattig og afventende indledning på kampen, mens Rasmus B. Olesen tror FCK sætter sig igennem mod deres decimerede ærkerivaler. Rasmus B. Olesens tiltro til FCK bakkes op af spillerne. Således meddeler Unibet*, at 62 % af indskuddene er faldet på FCK, mens 27 % har satset på remis og bare 11 % af indskuddene er faldet på Vestegnens helte.

FCK-sponsor Unibet* markerer New Firm med et stærkt tilbud, der gælder både nye og eksisterende kunder.

Tilbud 1 - Unibet* giver forhøjet odds på FCK eller Brøndby sejr*


1. Lige nu giver Unibet* odds 4.00 på en FCK sejr og odds 7.00 for en Brøndby sejr.
2. Tilbuddet gælder både nye og eksisterende kunder.
3. Maks. indsats er 100 kroner.
4. Man skal selv tilmelde sig kampagnen inde på Unibet* og derefter placere sit bet.
5. Tilmeld dig kampagnen her
6. Nye kunder skal først oprette sig hos Unibet her.


*Differencen mellem den normale gevinst og det forhøjede odds udbetales som en bonus der skal omsættes 5 gange til minimum odds 1.40. Den normale gevinst er ikke underlagt omsætningskrav, kun differencen.


F.eks.: Spiller man 100 kroner på FCK sejr til odds 1.75 får man 175 kroner som normal gevinst og 225 som en bonus.
I tilfælde af oddset falder på enten FC København eller Brøndby, vil differencen fra det laveste odds blive udbetalt i bonus. Eksempel: hvis du spiller 100 kroner på Brøndby-sejr til odds 4.20. og oddset falder til odds 3.75, vil din gevinst være på 420 kroner og bonus være på 325 kroner, hvis Brøndby vinder.