Normalt gælder det om at ramme så mange kampe som muligt rigtig, men hos Unibet* bliver du belønnet, hvis du klarer det modsatte - endda med 1 mio. kr. kontant. 

Normalt er en høj hitrate en god ting i betting, og de fleste vil gerne ramme mange kampe rigtigt, når der spilles.

Men er du en af de spillere, der kender til at have en meget lang og uheldig stime af tabende spil, så er Unibets konkurrence måske noget for dig.

Hos Unibet* har de vendt det hele på hovedet, og i stedet for at blive belønnet for mange rigtige kampe, så kan du score masser af penge ved at ramme forkert. Rammer du alle EM-slutrundens kampe forkert, kan du blive belønnet med 1 mio. kroner, ligesom der undervejs er masser af præmier at hente.

Sådan gør du: 

  • Besøg Unibet* via dette link, hvor du finder konkurrencen.
  • Udfyld kuponens 36 kampe, hvor du sætter kryds i et udfald, som du mener kampen IKKE ender med.
  • Rammer du alle kampe rigtigt som den eneste vinder du 1 mio. kr. - er I flere med alle kampe rigtigt deles gevinsten ligeligt.
  • Alle deltagere er med i lodtrækningen om 50.000 kr., mens der hver dag trækkes lod om 1.000 kr. blandt de spillere, der stadig ikke har ramt en kamp rigtigt.
  • Regler og vilkår gælder.

Vil du have en uddybende forklaring fra Brian Laudrup, så klik ind på denne video, hvor han giver en udførlig guide til, hvordan du udfylder din kupon.