Der er mange, som ved årsskiftet mistede muligheden for at se Europa League via deres tv-pakke. Det råder Unibet* nu en smule bod på ved at tilbyde alle kunder en måneds gratis sportsabonnement hos Dplay. 

Som følge af coronavirussen bliver der som bekendt ikke lukket tilskuere ind til hverken Superliga-kampene eller næste uges Europa League-hjemmekamp mellem FC København og tyrkiske Basaksehir. Samtidig står mange tilbage uden adgang til Discoverys kanaler, herunder 6'eren, der viser Basaksehir - FCK, efter de fra årsskiftet gled ud af en række tv-pakker. Men der er heldigvis hjælp at hente. Alle Unibet-spillere, nye og gamle, får nemlig en måned gratis sportsabonnement hos Dplay.

Opret konto hos Unibet og få Dplay nu

Gratis Dplay-abonnement via Unibet*

Kunder hos Unibet* får altså en måneds gratis sportsabonnement hos Dplay, der viser Europa League og Superliga, samt efterfølgende et halvt år til 99,95 kr. pr. måned mod normalt 179 kr. Man kan dog også frit afmelde sit abonnement efter den første måned og så bare nyde en måned med gratis sport.

Hos Unibet* giver man hellere end gerne en hjælpende hånd til de kunder, der måtte have interesse i at følge Superligaen og Europa League - heriblandt FC Københavns eventyr, hvor de p.t. er i ottendelsfinalen mod tyrkiske Basaksehir. Det siger Per Marxen, pressechef for Unibet*

 "Vi vil rigtig gerne hjælpe vores kunder med at følge med i både Superligaen og FCK's kommende kampe i Europa League. Oven i hatten får man også resten af Discoverys sportsrettigheder, der i øvrigt bliver ganske kompetent behandlet."

"Tv-markedet er som bekendt i opløsning i disse år, så det kan være lidt af et puslespil at sammensætte sine streamingtjenester og tv-pakker. Personligt synes jeg, det her er en god mulighed for at teste Dplay som platform, inden man beslutter sig for, hvad man skal have fremover. Så kan man også lige se, om det er værd at betale for tjenesten senere, hvis og såfremt at FC København skulle gå hele vejen til finalen."

Tilbuddet gælder alle Unibets kunder, men kun nye kunder hos Dplay. Der er ingen binding på tilbuddet, men det vil automatisk blive fornyet, hvis ikke man opsiger det inden for de første 30 dage. Efter yderligere seks måneder stiger det til 179 kroner per måned.

Sådan får du dit gratis Dplay-abonnement:

  • Tilmeld dig/log ind på Unibets hjemmeside
  • Find kampagnen i kampagnedisplayet, der kører på forsiden.
  • Klik dig ind og følg instrukserne. 

Opret konto hos Unibet nu

Se alverdens sport med Dplay

Når du opretter dig som kunde hos Dplay, får du mulighed for at se en masse forskellige sportsgrene på Discoverys kanaler. Det indbefatter kanaler som 6'eren, Canal 9, Eurosport 1 og Eurosport 2.

Med disse kanaler kan du som nævnt se Superliga og Europa League. Det er også muligt at se fodbolddokumentarer som for eksempel "FC Midtjylland - oprøret fra Heden", "AGF - mellem håb og håbløshed" og "Superliga Backstage - Randers FC." 

Er det ikke nok fodbold for dig, så kan du også tage et kig på fodbold- og debatprogrammerne "SuperligaHjørnet", "Fodboldministeriet", "Superligaens Stemmer", "GET IN!", "GET IN! Talkshowet", "Fodboldquizzen" og meget andet. 

Herudover får du også adgang til cykelsport på topplan. Det gælder for eksempel løbene Paris-Nice, Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta a España med flere. 

Og så har vi end ikke nævnt tennis, motorsport, sommer-OL, svømning, vintersport med mere. 

Gratis streaming hos Unibet*

Er du kunde hos Unibet*, har du desuden også mulighed for at streame et væld af fodboldligaer direkte på Unibets hjemmeside. Og det bedste er, at det også er helt gratis. Det eneste, det kræver, er, at du har penge stående på din konto. Én øre er nok. 

Har du en øre eller mere stående på din Unibet-konto, kan du kvit og frit streame fodbold fra La Liga, Serie A, Serie B, Bundesligaen, Süper Lig i Tyrkiet, Copa Libertadores, CONCACAF Champions League og et hav af andre ligaer. 

Er du ikke kunde hos Unibet* endnu, er det heldigvis meget nemt at blive det. Gå blot til unibet*.dk og tryk på "Opret konto" oppe i højre hjørne. Herefter følger du blot trinnene, og indenfor fem minutter er du oprettet.

Stor velkomstbonus hos Unibet*

Er du endnu ikke kunde hos Unibet*, kan du tilmed gøre nytte af deres store velkomstbonus. Den lyder på 100 procent op til 1.000 kroner. Så skulle der gerne være til at gøre dine fodboldaftener ekstra spændende med en række spil. 

Der er et omsætningskrav på 8 x bonus til minimum odds 1,40. 

Se eventuelt mere om Unibets bonus her.