Den forgangne uges konkurrence i OddsXpert indikerer at brugerne på BetXpert kan dét der med at sætte krydserne de rigtige steder. I den seneste udgave af ugekonkurrencen var der således hele 14 (!) deltagere der hentede mere end 10 point. Dermed var der ekstra hård kamp om de præmiegivende pladser.

Ud på toppen kom "per_b_s" med 14,40 point, skarpt forfulgt af "mrvegas" med 13, point. Begge ramte de 6 ud af 7 rigtige på en uge med mange uafgjorte resultater og et par enkelte pæne overraskelser.

For bedriften belønnes "per_b_s" og "mrvegas" med hhv 700 og 300 kr. indsat på en konto hos konkurrence-sponsoren Sportingbet.

Vinderne vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på:
http://www.betxpert.com/oddsxpert 

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 700 kr. til vinderen og 300 kr. til andenpladsen, og hver måned begaves de seks bedste med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.