Uge 16 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Trods navnet var der keine Hexerei nur Behändigkeit bag ugesejren - seks af syv træffere...

  

Med pletskud hver dag fra mandag til fredag tog "hexen" et solidt forspring ind i weekenden og trods et misset tip lørdag var forspringet forud for søndagen stort nok til at tage sejren trods gode forsøg fra forfølgerne.

"hexen" sluttede ugen med 10,35 points, efter bl.a. at have luret krydset i OB-FCM mandag og pointdelingen mellem Tottenham og Arsenal onsdag - førstepladsen belønnes med 700 kr. indsat på en Sportingbet-konto.

0,7 points bagved tog "Svendhenning" sig af andenpladsen. "Svendhenning" lukkede ugen med et pletskud på krydset i kampen mellem Nürnberg og Mainz, hvilket bragte ham op på 9,65 points. Andenpladsen belønnes med 300 kr. indsat på en Sportingbet-konto.

Begyndelsen på uge 17 markerer også begyndelsen på afslutningen af månedskonkurrencen - der resterer seks dage og kampen om førstepræmien er vidtåben. Inden den afsluttende fase fører "kollerup" med 14,95 points med "frits" på andenpladsen med 14,15 points, skarpt efterfulgt af "fen712" med 14,05 points.

Se månedsstillingen her: http://www.betxpert.com/oddsxpert/stilling

Præmievindere, uge 16

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): hexen - 10,35 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Svendhenning - 9,65 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.