Hvem sagde numerologi? I hvert fald var der ingen slinger i valsen i OddsXpert-konkurrencen i uge 7, da "The Duke" via 7 pletskud på 7 forsøg scorede i alt 14,24 point og blev ugens topscorer. Pointtallet er i øvrigt det højeste, der er scoret, siden OddsXpert blev skudt i gang i starten af januar.

The Duke sluttede ugen af på fornem vis, da han fik odds 4,33 for Newcastles overraskende søndags-sejr over Chelsea. På en delt andenplads havnede "Kenneth B" og "bravoholle" med 13,26 point. Begge tabte et skridt, da tirsdagens kamp mellem Saint-Etienne og Ajaccio blev aflyst, hvilket gav odds 1,0.

Som OddsXpert i uge 7 får The Duke 500 kroner indsat på en konto hos Sportingbet. BetXpert ønsker tillykke - og sender mail vedr. detaljerne.

Hver søndag kåres ugens OddsXpert, og når måneden er omme uddeles desuden præmier til de 3 bedste sammenlagt - på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kroner. I alt er 5000 kroner på højkant hver måned.

Med den fremragende pointhøst i uge 7 fik The Duke i øvrigt rettet op på en kedelig start på februar-udgaven af månedskonkurrencen. Han ligger nu på en femteplads med 12,93 point. I spidsen ligger "bomse" med 18,21 - et mulehår foran Kenneth B med 18,06. De 2 er gået i udbrud, for "kidra" har blot 14,61 point på tredjepladsen. 3,5 point kan dog sagtens hentes - der er trods alt stadig 8 dage tilbage i februar.

Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Månedskonkurrencen for februar er i fuld gang, men intet er afgjort, og i dag starter vi på en frisk med endnu en ugekonkurrence.

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...


Forum-konkurrence

I vores ugentlige forum-konkurrence har vi udtrukket vinderen for uge 7: "PeMo"

PeMo vinder 200 DKK indsat på sin spillekonto hos vores forum-sponsor Betandwin, som hver uge stiller dette beløb på højkant til lodtrækning blandt alle forumbrugere med konstruktive indlæg i mindst 3 tråde i forum i løbet af ugen.

Vi ønsker tillykke til PeMo - som vil blive kontaktet direkte af os vedr. præmiens udbetaling.

Der uddeles en præmie hver uge, og ved udgangen af hver måned uddeler vi og Betandwin endvidere 5 x 300 DKK til de 5 forum-brugere som i løbet af måneden har bidraget med konstruktive indlæg i flest debat-tråde i BetXpert.com forum. Ved lighed mellem flere brugere vil det være det totale antal indlæg i løbet af måneden der bestemmer fordelingen af indlæg. Månedsresultatet offentliggøres i forum den første hverdag i måneden.