Søndagens overraskende Barcelona-nederlag til Atletico Madrid vendte op og ned på stillingen i OddsXpert-konkurrencen. Via odds 8,0 for dén kamp, kom "Jacobb" nemlig bagfra og tog med i alt 10,85 point førstepladsen og præmien som ugens bedste.

Som ugens OddsXpert får Jakobb 500 kroner indsat på en konto hos Sportingbet (han vil blive kontaktet af BetXpert vedrørende detaljerne). Hver søndag kåres endnu en ugevinder, og når måneden er omme uddeles præmier til de 3 bedste sammenlagt - på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kroner. I alt er 5000 kroner på højkant hver måned.

Jakobb fører også månedskonkurrencen for februar - med 8,65 point - foran "Tonic" og "ranchhhhhh" (som begge ligeledes havde satset på Barcas nederlag).

Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. I dag starter endnu en ugekonkurrence - og månedskonkurrencen for februar er stadig så ung, at man sagtens kan nå at gøre sig gældende.

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...


Forum-konkurrence

I vores ugentlige forum-konkurrence har vi udtrukket vinderen for uge 5: "Ziggydk."

Ziggydk vinder 200 DKK indsat på sin spillekonto hos vores forum-sponsor Betandwin, som hver uge stiller dette beløb på højkant til lodtrækning blandt alle forumbrugere med konstruktive indlæg i mindst 3 tråde i forum i løbet af ugen.

Vi ønsker tillykke til Ziggydk - som vil blive kontaktet direkte af os vedr. præmiens udbetaling.

Der uddeles en præmie hver uge, og ved udgangen af hver måned uddeler vi og Betandwin endvidere 5 x 300 DKK til de 5 forum-brugere som i løbet af måneden har bidraget med konstruktive indlæg i flest debat-tråde i BetXpert.com forum. Ved lighed mellem flere brugere vil det være det totale antal indlæg i løbet af måneden der bestemmer fordelingen af indlæg. Månedsresultatet offentliggøres i forum den første hverdag i måneden.