Hvo intet vover, intet vinder... Ugens OddsXpert blev den, der vovede mest: "Blatter". Han ramte blot 3 ud af 6 tip, men alle pletskud var til odds 5,5, senest søndagens chok-sejr til Bielefeld over Bayern München. Dermed landede han på førstepladsen med 10,5 point, eet point foran "Nazeem" på andenpladsen.

Som OddsXpert i uge 6 får Blatter 500 kroner indsat på en konto hos Sportingbet (han vil blive kontaktet af BetXpert vedr. detaljerne). Hver søndag kåres en ugevinder, og når måneden er omme uddeles præmier til de 3 bedste sammenlagt - på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kroner. I alt er 5000 kroner på højkant hver måned.

I månedskonkurrencen er Blatter nede på en mere ydmyg 19.plads med samlet 6,5 point (han havde med andre ord minuspoint før uge 6). "frits" fører med 11,91 point foran "Michailidis9" og "Trussefugteren".

Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Månedskonkurrencen for februar er i fuld gang (en hvo intet vover-taktik kan dog stadig gøre underværker...), men i dag starter vi på en frisk med endnu en ugekonkurrence.

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...


Forum-konkurrence

I vores ugentlige forum-konkurrence har vi udtrukket vinderen for uge 6: "Webdragon"

Webdragon vinder 200 DKK indsat på sin spillekonto hos vores forum-sponsor Betandwin, som hver uge stiller dette beløb på højkant til lodtrækning blandt alle forumbrugere med konstruktive indlæg i mindst 3 tråde i forum i løbet af ugen.

Vi ønsker tillykke til Webdragon - som vil blive kontaktet direkte af os vedr. præmiens udbetaling.

Der uddeles en præmie hver uge, og ved udgangen af hver måned uddeler vi og Betandwin endvidere 5 x 300 DKK til de 5 forum-brugere som i løbet af måneden har bidraget med konstruktive indlæg i flest debat-tråde i BetXpert.com forum. Ved lighed mellem flere brugere vil det være det totale antal indlæg i løbet af måneden der bestemmer fordelingen af indlæg. Månedsresultatet offentliggøres i forum den første hverdag i måneden.