Uge 21 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Op- og nedrykkere var med til at afgøre ugens konkurrence...

Ugens to præmievindere satsede begge søndag på at Lyon, der spillede for tredjepladsen i den franske Ligue 1 ville slå Monaco, der lå til nedrykning. Lyon vandt 2-0 og det sendte "jonesriis" og "dragon" op på de to præmiegivende pladser på bekostning af "kongetoa", som forud for ugens sidste dag førte.

"kongetoa" satsede på uafgjort mellem Huddersfield og Peterborough, som spillede oprykningsfinale fra League 1 til Championship på Old Trafford. Huddersfield var, i ligesammenhæng, ubesejret siden nytår - hele 28 kampe, men efter 0-0 ved pausen rykkede Peterborough fra i anden halvleg og vandt med hele 3-0 og sikrede sig en hurtig tilbagevenden til den næstbedste engelske række, som de måtte forlade sidste år efter at være sluttet sidst.

"jonesriis" tog førstepladsen med 7,50 points efter en fin afslutning på ugen, hvor han samlet ramte fem af syv tips, men slog til på konkurrencens tre sidste dage med pletskud til odds 3,20, 3,10 og slutteligt altså 2,40 på Lyon-sejren, som sikrede førstepladsen og 700 kr. indsat på en Sportingbet-konto. Det gav et forspring på 0,25 points til "dragon", som også ramte rigtigt på fem af syv tips, herunder uafgjort mellem AGF og Vejle tirsdag og Lyngby-sejr i Silkeborg onsdag. I sidste ende manglede der dog lige det sidste, hvorfor "dragon" må nøjes med andenpladsen, som dog belønnes med 300 kr. indsat på en Sportingbet-konto.

Præmievindere, uge 21

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): jonesriis - 7,50 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): dragon - 7,25 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.