NordicBet* vælger hver uge en "Ugens Kamp" i Superligaen, hvor oddsene skruesi vejret, og der er mindst 50 spil at vælge mellem.

Ugens kamp: Lyngby BK - HB Køge.

1X2-odds: 1.80 3.60 4.80

Nedrykningsdrama er overskrifetn som NordicBet* sætter på kampen. Specieltefter begge hold har tabt sæsonens første to kampe, og du kan nu spille på,om Lyngby og Køge går igennem efterårssæsonen uden sejre.

NordicBet* forventer desuden, at kampen en herrefight med masser af kort. Ialt 11 spil involverer spil på kort i kampen. Bl.a. "Første hold til at fåkort", "Begge hold får rødt kort" og "Totalt antal gule kort".

Vi har taget en snak om kampen med NordicBet* bookmaker, Tonni Jensen.

- Hvorfor er det et bunddrama allerede?

Det er det fordi, at begge hold blev spået som nogle af de størstenedrykningskandidater før sæsonen, og de første kampe har tydeligt vist, ateksperterne havde ret. Dels er det de to eneste hold uden point, og dels erdet også de to hold, der har vist dårligst spil så langt. Taberen afsøndagens kamp har fået en elendig start på sæsonen, så den er ekstremvigtig for begge hold, og med den tætte bundkamp, som vi så i sidste sæson,så er alle point vigtige ? især når man møder andre bundhold.

- Hvem er favorit af de to?

Lyngby har på papiret det bedste hold, og da de samtidig har hjemmebane, såskal de være relativt store favoritter. Når det er sagt, så er HB Køge sletikke uden en chance, og det er nok også dem, der har størst selvtillid efterden seneste kamp. De gav FC Midtjylland kamp til stregen i en kamp, hvorKøge kunne have fortjent uafgjort, mens Lyngby hjemme var favoritter mod etandet formodentligt bundhold, Sønderjyske, hvor de tabte og end ikkeformåede at score. De har i det hele taget set utroligt usikre ud her isæsonstarten, og fortsætter de i samme dur, så kan Køge godt overraske ogtage mindst ét point.

- Hvilke to hold er nedrykningsfavoritter, hvorfor?

Køge er storfavorit til at tage den ene nedrykningsplads, og det harsæsonstarten sådan set bare forstærket min tro på. De mangler en hel del ialle kæder for at kunne måle sig med de andre bundhold, og det gør det ikkebedre, at træner Skarbalius forlader dem til nytår. Medmindre to af de andrehold pludselig løber ind i nogle vilde nederlags-stimer eller hvis HB Køgefinder kræfter og fodboldspil frem, som vi endnu ikke har set skyggen af, sårykker de stensikkert ned.

Hvem der tager den anden plads er langt mere åbent, men hvis ikke Lyngby fårpoint mod netop HB Køge i weekenden, så er de i godt bud. Kigger man påvores odds er de også næstfavorit til at rykke ned. Holdmæssigt er de dogfuldt på niveau med Sønderjyske, og de er ikke langt efter hold somSilkeborg og FC Nordsjælland, så jeg forventer at vi også i denne sæson skalhelt frem til de allersidste spillerunder for at finde de to nedrykkere.