Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg og brugertips. Denne uge handler bl.a. om en tilbagevendende sportsgren, der skaber aktivitet, en meget aktiv tennistråd og et bettingikons to bedste valuebets.

Uge 7 var også ugen, hvor snooker-sporten gjorde sit indtog på BetXpert. Sportsgrenen er naturligvis ikke ny, heller ikke i BetXpert-regi, men der har ikke været meget aktivitet omkring den i meget lange perioder. Det seneste ekspert-tip om snooker dateres helt tilbage til december 2010 (hvis man ser bort fra en info-analyse fra 2015). Brugeren Jakob E, der tilbage i 2012 lavede to snooker-tips, dukkede dog op i denne uge med to tips, der begge gik hjem - men endnu vigtigere viste det sig, at der faktisk kom en god debat om disse tips.

Det første tip gik på kampen mellem Joe Perry og Ben Wollaston, og kastede fire kommentarer af sig. Dagen efter kom der et tip mere på kampen mellem Ronnie O'Sullivan og Joe Perry, og her kom der seks kommentarer. Ingenlunde de mest aktive tråde på BetXpert, men det viser at der bestemt er en fornuftig interesse i snooker-betting.

Lad os hoppe videre til håndbold.

Legende er et stort ord, men det er nok ikke forkert at bruge det om Roman Empire, der desværre har meldt sin afgang. Håndboldkongen har valgt at hellige sig til studiet, men inden da fik vi os lige en fortælling om hans to bedste valuebets nogensinde. Det er ikke bare en fin fortælling, men den illustrerer også hvor seriøst Roman Empire har taget sin rolle som ekspert og som bettor.

Masser af aktivitet i store tråde

Når der snakkes aktivitet, er det dog svært at se forbi det helt store trækplaster i denne tid. Tennisdebaten er fortsat voldsomt populær, og denne uges udgave har trukket mere end 130 kommentarer i skrivende stund. I tråden finder man inputs til solide værdispil, så selvom man ikke selv har den store interesse i tennis, så er der i den grad noget at komme efter.

Et andet sted, der var masser af aktivitet, var i kamptråden for en af de største danske fodboldkampe i nyere tid. Til tippet mellem FC Midtjylland-Manchester United kom der mere end 50 kommentarer, der fokuserede på chancevurdering og værdi. Sådan en debat er altid herlig at se på en side som denne.