Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg. I denne uge skal vi blandt andet behandle mercy-reglen i håndbold og se nærmere på, om det er rimeligt at få udbetalt odds 20, når oddset ikke burde have været mere end 1,10.

Har du nogensinde hørt om "mercy"-reglen? 

Normalt er der ingen blødsødenhed i dansk og europæisk tophåndbold. Hvis et hold er bagud med 20 mål ved pausen, så er det bare synd. Men i Kina er det  synd, at de faktisk stopper kampen, hvis det ene hold er bagud med 15 mål ved pausen eller på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af anden halvleg.

Det virker dog ikke til, at Bet365* altid har lige godt styr på konsekvenserne af den regel, for som denne tråd bevidner, så har nogle brugere oplevet at tabe deres bet på grund af mercy-reglen, mens andre har fået pengene tilbage.

Mercy, no mercy?

Hvem er markedet?

Når vi nu er ved håndbolden, så er der godt gang i debatten til den nye håndboldsæson i den bedste herrerække. Her er et væld af spiltanker og udveksling af valuebets. Læs nærmere her.

Vi skal også runde ugens pokalkamp mellem Lyngby - Randers i damehåndbold. Efter et eksperttip af håndboldtipperen Matias Mortensen på Randers, så styrtdykkede oddset. Det er som regel et godt tegn. Men efterfølgende rasede debatten om, hvor mange bookmakere som skal følge med, før man kan konkludere, at selve "markedet" styrtdykker. For hvem er markedet?

Spiller 4-1 til odds 20

Med kun et par minutter tilbage af kampen mellem Liverpool og Leicester i sidste weekend er stillingen 3-1 til hjemmeholdet. En kunde hos Danske Spil* smider 1.000 kroner på, at Liverpool vinder 4-1 til odds 20. Kampen ender 4-1, og gevinsten er dermed i hus. Tror han.

Problemet er bare, at Danske Spils system på det tidspunkt er ramt af et nedbrud, så odds 20 er et klart fejlodds. Derudover viser det sig efterfølgende, at Liverpool allerede havde scoret til 4-1, da han sætter sit spil, men systemet er blot ikke fulgt med.

Havde man ved stillingen 4-1 med få minutter tilbage spillet på, at der ikke ville scores flere mål i kampen, ville det vel ikke have givet mere end odds 1,10?

Danske Spil* annullerer spillet. Ekstra Bladet og Facebook-folket er forarget - men helt ærligt, er det ikke ok at annullere i den situation?

"iamrockybalboa" er ny i BetXpert-regi, men har allerede ihærdigt kastet sig over brugertipsafdelingen. Kigger man på analyserne, så ser det faktisk ganske fornuftigt ud. Indtil videre har han udover et vellykket målscorespil primært satset på underspil. Tjek ham ud og hjælp ham med gode råd.