Det er torsdag, og det betyder, at det er blevet tid til en gennemgang af, hvad der er sket på BetXpert i den forgangne uge. Læs bl.a. om, hvorvidt markedet aldrig tager fejl på store begivenheder, og om BetXperts brugere, der sammen fik en bookmaker til at ændre deres væddemålsafgørelse.

Vi starter ud med tennis.

For søndag mødte Andy Murray slovakiske Novak Djokovic i finalen i ATP World Tour Finals, der er sæsonens afsluttende turnering og kamp på mændenes ATP Tour.

En højtprofileret kamp med massiv bevågenhed mellem verdens p.t. to bedste mandlige tennisspillere. 

Og det gør det nærmest umuligt som spiller at finde værdi på disse store sportsbegivenheder, hvor bookmakerne har helt styr på de indbyrdes styrkeforhold og har masser af information til rådighed.   

For markedet tager aldrig fejl på sådanne kampe... eller hvad?

Det var der en interessant diskussion om i forum, som du kan læse lige her

Andy Murray, den klare odds-underdog, endte i øvrigt med at vinde en sikker sejr på 6-3, 6-4.

Forstå oddsudviklingen på live-badmintonkampe

Fra tennis til en anden sport, der involverer net og ketcher - nemlig badminton.

For hvordan forklarer man lige oddsudviklingen på live-badmintonkampe? Det spurgte brugeren 'Natteravn' om i forum.

Helt konkret, hvordan kan en badmintonkamp med vinderoddset 1,53 - 2,37 inden kamp hedde 1,11 - 6,55 ved starten af andet sæt, efter favoritten vandt første sæt?

Det forsøgte de to brugere 'zAAz' og 'morytter' at svare på. Læs deres svar her.

Dolberg og dart

Ved sidste uges venskabskamp mellem Tjekkiet og Danmark var der lagt op til en startplads til angrebskometen Kasper Dolberg i den danske startopstilling. En skade fik dog angriberen til at melde afbud, så han slet ikke deltog i kampen. 

Det var imidlertid gået Nordicbet/Betsafes næse forbi. De resulterede fejlagtigt et specialspil på, om Dolberg ville starte inde, som tabt. Det fik flere BetXpert-brugere op ad stolen, og sammen fik de ændret Nordicbet/Betsafes beslutning. Læs om det her.

Til sidst en opfordring til at følge darttråden i forum henover weekenden. Johnny Kirk og det øvrige dartslæng har vist uhyggelig form i 2016 og ligger med en TBP på 112,3 % for året. I denne weekend gælder det turneringen Players Championship Finals, og de første spil er allerede klar, så slå vejen forbi tråden