Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg og brugertips. Denne uge handler bl.a. om Leonardos DiCaprios skæg, grønt træ og lovende brugertippere.

Markederne for specialspil bliver kun større og større. Det ses blandt andet på betting-udbuddet ved en begivenhed som sidste weekends Oscar-uddeling. Ja, der er nærmest ingen grænser for, hvad man kan spille på.

Se bare Highrollers spil på Leonardo DiCaprios skæg. Ville han mon dukke op til den store filmfest med gedeskæg, vildmandsskæg eller være helt trimmet?

Et andet eksempel er FredeHPs spil på, hvor mange gange der blev sagt "thank's" eller thank you" i løbet af takketalerne. Kuriøst eller ej. Værdi er trods alt værdi.

Vi bliver på den anden side af atlanten. For udover Leonardo DiCaprio så er også Steven Gerrard derovre. Frank Lampard er der. Pirlo, Drogba og Kaka er der. Den amerikanske fodboldliga har faktisk aldrig haft større profiler og været stærkere. MLS-fan Jonas Sand - også kendt som MrSand - har skrevet en forrygende optakt til turneringen, der starter 6. marts.

Limits og grønt træ

Ikke en uge uden limits-debat. I en artikel bragt af BetXpert nævner advokat Jesper Rye Jensen, at der ikke er nogen vej udenom en retslig afgørelse, hvis der en dag skal findes en grænse for, hvor hårdt bookmakerne må limitere spillekunder. Debatten er som altid passioneret.

Der er heller ingen vej udenom at have et indgående kendskab til en specifik sportsgren, hvis du vil blive en god bettor. Eller er der? Læs her hvorfor fodboldkommentatorer, som ved alt om fodbold kan være elendige bettere, og hvorfor en trader, som intet ved om det produkt (grønt træ), han sælger, kan være enestående god. 

Donald Trump og betting

Man kan for tiden dårligt åbne en avis eller en nyhedsudsendelse uden at se ansigtet af den kontroversielle amerikanske forretningsmand Donald Trump. Og samme Trump er da også interessant i en bettingkontekst, da markedet for politiske væddemål er kæmpe stort.

Havde man luret, at Trump ville blive republikanernes præsidentkandidat for bare tre måneder siden, så ville man i dag stå stærkt. På det tidspunkt var oddsene høje. Hans sandsynlige kandidatur strider nemlig mod alt, man ved om amerikansk valgkamp. Vi har fået en snak med Peter Kurrild-Klitgaard, professor i statskundskab fra Københavns Universitet, om bettingmarkedet og fænomenet Donald Trump.

På trods af, at Donald Trump hverken har nogen opbakning fra partifæller, politisk indhold og indtil for nyligt var demokrat, så er hans chancer helt okay i et match up mod Hillary Clinton om at blive USA's næste præsident, vurderer Kurrild-Klitgaard.

Vi skal også forbi et par lovende brugertippere. FredeHP, som også var med i indledningen til denne artikel er kommet særdeles flot igang med flere langskud og specials. Blandt andet har han ramt odds 15. 

Bulen - en anden lovende bruger - gør sig indenfor håndbold, hvor han er startet flot.