Torsdag afvikles returkampene i UEFA Cuppens 1. runde, og der ligger masser af gode spilobjekter og venter.

Dagens eneste danske repræsentant i turneringen er AaB, der er rejst til Auxerre for at forsøge at indhente det 1-1 resultat som franskmændene hentede i Aalborg for to uger siden, og som umiddelbart giver dem en lille fordel. Og dog...

At drengene fra "dobbelt-a" er på en svær opgave, kan også ses af oddsene på markedet, men at opgaven ikke er helt umulig pointerer vores franske ekspert, Jens Bøye, i sin uddybende analyse til dagens kamp.

Faktisk anbefaler Jens at man sætter sine penge på AaB, primært fordi oddset på de bolsjestribede nordjyder nogle steder er tocifret! Dermed andrager spil på 2-tallet en massiv betvalue, fordi bookmakerne har gjort Auxerre til alt for store favoritter. Væsentligt for om spillet på AaB så kan holde hjem, er også at Auxerre har tvivl om en af deres nøglespillere, Kalou - det er derfor værd at holde øje med meldingerne om mulige startopstillinger i løbet af dagen.

Analysen til Auxerre-AaB, samt de øvrige analyser til dagens UEFA Cup kampe kan ses på http://www.betxpert.com/ekspert/uefa hvor der i skrivende stund ligger hele 18 analyser klar.

I år er der indført en ny struktur i UEFA Cup, som indbefatter et gruppespil. Det betyder at de i alt 40 samlede vindere af 1. runde-opgørene, går videre til et gruppespil, hvor de fordeles i otte grupper hver med fem hold.

Alle 40 hold spiller i gruppespillet to hjemmekampe og to udekampe, og nr. 1, 2 og 3 i grupperne kvalificerer sig sammen med de otte 3´ere i Champions League gruppespillet (i alt 32 hold) til endnu en "knockout" fase, hvor der spilles ude og hjemme efter cupsystemet frem til finalen, der i år afvikles d. 18. maj 2005.