Bookmakeren Betandwin, som havde markedets største udbud af odds på SAS Cup 2005, har besluttet at udbetale gevinster til alle de spillere, der havde spillet ’andre spillere’ til at blive topscorer ved årets SAS Cup, der blev afviklet i søndags i Brøndby Hallen.

Først blev Mads Junker af flere danske medier kåret som topscorer af turneringen med fire mål, og pengene blev udbetalt ud til danske kunder som havde spillet på FC Nordsjælland-angriberen.

Efterfølgende hævdede flere fortvivlede spillere dog at også Bashkim Ziberi, der stod som andre spillere til odds 13,00, havde scoret fire mål i turneringen...

Eftersom alle internetsider og diverse medier stadig hævdede at Junker var den eneste som havde scoret fire mål, tog Betandwin sagen i egne hænder for at komme til bunds i denne.

Efter at have snakket med flere af spillerne i turneringen, fandt de ud at der var fejlinformation på målet som blev scoret i det andet minut mellem FC Nordsjælland og AC Horsens. FC Nordsjællands hjemmeside bekræftede samtidig at det ikke var Søren Krog som var målscoreren – men i stedet Bashkim Ziberi.

Betandwin fik snakket med FCN-holdet som kunne bekræfte at det omtalte mål blev scoret af Zebiri, og IKKE Søren Krog som faktisk stod opført som målscorer flere steder. Dette betød altså at Bashkim Ziberi havde scoret fire mål i turneringen – ligesom Mads Junker.

Som kompensation for fejlen, besluttede Betandwin besluttede derfor at udbetale det fulde odds på både Mads Junker, odds 21,00, samt på ’andre spillere’ til odds 13,00, i stedet for at dele oddset med antallet af vindere, som proceduren normalt er det når flere spillere deler førstepladsen.