Champions League går ind i knald-eller-fald-kampene med ottendedelsfinalerne tirsdag og onsdag. Det betyder udehold, der vil kæmpe for at holde nullet eller i det mindste slippe af sted med uafgjort.

Der er flere brag i vente, når det tirsdag og onsdag går løs med de første ottendedelsfinaler i Champions League. To af Europas mest vindende klubhold, Real Madrid og Bayern München tørner sammen i Madrid. Og Barcelona tager i mod Daniel Agger og Co. fra Liverpool. Barcelona er favoritter i denne klassiske dyst mellem kreative, driblestærke sydeuropæere og en stærk engelsk defensiv. Det kan blive en spændende stillingskrig, som meget vel kan ende uden sejrherrer.

I det hele taget er der flere gode bud på uafgjorte kampe. Ud over Liverpool skal de tre andre meget stærke engelske defensiver – fra Arsenal, Manchester United og Chelsea – også stå deres prøve på udebane.

– Uafgjort vil være et rigtig godt bud i flere af kampene. Ikke mindst AC Milan vil betragte et uafgjort resultat ude mod Celtic som et godt udgangspunkt for hjemmekampen på San Siro. De har Ronaldo spærret, og Inzhagi er definitivt ude med en skade. Det betyder, at de kan risikere kun at stille op med én decideret angriber. Når man samtidig kender italienske holds evne til at spille kynisk på udebane, ligner uafgjort et godt bud, siger Andreas Rasmussen, oddssætter hos Sportingbet. Sportingbet giver odds 3,20 på det uafgjorte resultat mellem Celtic og AC Milan.

Udvalgte odds på Champions League 1/8 finalerne
* Ingen mål i kampen mellem Celtic og Milan til odds 7,50

* Hjemmesejr til Celtic over AC Milan til odds 3,00

* Udesejr til Liverpool over Barcelona til odds 6,00

* Hjemmesejr til Real Madrid over Bayern München til odds 1,91