Til juni tørner den næste generation af danske, italienske, tyske og spanske fodboldstjerner sammen i Polen til UEFA U21 Europamesterskabet i fodbold. Discovery viser alle de største øjeblikke fra turneringen på Kanal 5, Eurosport samt streamingtjenesten Eurosport Player. Det er resultatet af en ny pan-nordisk aftale mellem Discovery og UEFA.

Discovery kan nu løfte sløret for, at selskabet er blevet udvalgt som broadcast-partner til de eksklusive pan-nordiske TV-rettigheder til UEFA U21 Europamesterskabet. Aftalen inkluderer eksklusive digitale rettigheder til at streame kampene på Discoverys Eurosport Player.

Erhvervelsen af UEFA U21 Europamesterskabet i fodbold passer glimrende ind i Discoverys offensive strategi for 'must have'-sportsindhold.

Tidligere i år sikrede Discovery-ejede Eurosport sig de eksklusive rettigheder til Giro d’Italia og er nu det eneste sted, man kan følge alle Grand Tour-løbene i cykling. I 2016 købte Discovery sig tillige væsentligt forbedrede rettigheder til Premier League samt forlængede rettighederne til fodboldlandsholdet.

"Vi er begejstrede over at kunne sikre os rettighederne til så spændende en turnering som UEFA U21 Europamesterskabet i fodbold. Vi har allerede de eksklusive rettigheder til fodboldlandsholdet indtil 2022, og med denne stærke tilføjelse får danskerne mulighed for at følge mange af morgendagens stjerner på det voksne fodboldlandhold ved U21 EM. Det danske hold er i en ren dynamitpulje med Tyskland og Italien, så jeg er sikker på, at alle fodboldseere kan få sig nogle fantastiske øjeblikke med U21 EM hos os," siger Anders Antonsen, SVP Nordics Sports og COO i Discovery Networks Danmark, i en pressemeddelelse.

Den danske dækning af mesterskabet vil blive anført af Signe Vadgaard, Zak Egholm, tidligere landsholdsspiler Lars Jacobsen samt en række andre profiler.

Det danske holds kampe vil blive vist på Kanal 5 og Eurosport, mens de øvrige kampe vil blive vist på Eurosport og/eller Eurosport Player.

Kilde: discoverynetworks.dk