Danmarks U21-landshold fik en blændende start på U21 EM med 1-0-sejren over favoritterne fra Frankrig. Søndag gælder det så Island, der tabte med hele 4-1 til Rusland i deres åbningskamp. BetXpert bringer her udvalgte odds på Danmark U21 - Island U21.

Torsdag aften var en god dansk en af slagsen i fodboldmæssig forstand. A-landsholdet indledte nemlig VM-kvalifikationen med en sikker 2-0-sejr ude mod Israel, mens U21-landsholdet overraskende slog Frankrig med 1-0 i Szombathely ved U21 EM.


Næste modstander for det danske U21-landshold er Island, og islændingene tabte deres første kamp ved U21 EM med hele 4-1 til Rusland, og det er en anelse svært at se Island få nogle point med fra gruppen. 

Danmark U21 - Island U21: De bedste odds

Nedenfor finder du de bedste odds på U21-landsholdets næste kamp ved U21 EM, hvor Island som nævnt venter. Der er kampstart klokken 15.00 på søndag, og du kan se den direkte på DR1. Kampen spilles på Alcufer Stadion i Györ. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Island U21 6,50
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 mål 2,20
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Nej 2,10
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Anders Dreyer scorer 2,43
Jacob Bruun Larsen scorer 2,60
Sveinn Aron Gudjohnsen 3,85
Mikael Anderson 5,10
Jón Dagur Thorsteinsson 5,10
Ari Leifsson scorer 15,00

Odds er senest opdateret fredag den 26. marts klokken 10.41. 

Spil på Danmark U21 - Island U21 hos NordicBet

Som den øverste oddstabel ovenfor viser, er Danmark favoritter til at vinde søndagens U21 EM-kamp, og det er da også en kamp, som Albert Capellas' mandskab skal vinde. Vinder Danmark mod Island, så vil Danmark være meget tæt på at gå videre fra gruppen. 

En dansk sejr mod Island vil bringe Danmark op på seks point, og hvis Frankrig og Rusland fx spiller uafgjort, vil Danmark allerede være sikre på at gå videre til kvartfinalen inden sidste gruppekamp mod Rusland. 

I torsdagens åbningskamp mod Frankrig viste Danmark stor defensiv styrke, og Frankrigs på papiret langt stærkere hold kom ikke rigtig frem til det store i en meget chancefattig kamp, hvor Danmark bestemt heller ikke skabte meget.

Til gengæld var det danske sejrsmål forrygende. Efter 75 minutters spil lagde Jacob Bruun Larsen en sublim aflevering til Anders Dreyer, der selv tog et flot løb og rundede den talentfulde Alban Lafont i det franske mål med en glimrende førsteberøring, og FCM-spilleren kunne derefter nemt sparke bolden ind i et tomt mål. Dreyer startede ude, men blev skiftet ind i starten af anden halvleg, hvor han erstattede Gustav Isaksen, som han til dagligt også er holdkammerat med i FC Midtjylland. 

Island fik en skidt start på U21 EM med 4-1-nederlaget til Rusland. Russerne bragte sig foran 1-0 efter lidt over en halv times spil på et mål sat ind af profilen Fyodor Calov, der sikkert sparkede et straffespark i mål. Herefter gik det stærkt, og ved pausen var stillingen 3-0 til Rusland.

I anden halvleg bragte Denis Makarov russerne på 4-0 på et fremragende mål. Få minutter senere reducerede OB's Sveinn Aron Gudjohnsen for Island til slutresultatet 4-1.

Bud på startopstillinger

Danmark: Christensen - Carstensen, Nelsson, Bech, Poulsen - Andersen, Nartey, Lindstrøm - Dreyer, Faghir, Bruun Larsen

Island: Gunnarsson - Gunnarsson, Thorkelsson, Leifsson, Thordarson - Willumsson, Thordarson, Hauksson - Johannesson, Gudjohnsen, Thorsteinsson

Anders Dreyer afgjorde kampen mod Frankrig, og det er nærliggende at tro, at han får chancen fra start i kampen mod Island. 

Danmarks U21-landshold har ikke vundet over det islandske U21-landshold siden 2009. Siden dengang har de to hold mødt hinanden tre gange, og her er det blevet til to gange uafgjort og en sejr til Island.

Seneste møde fandt sted i 2014. Her tørnede de to hold sammen i en playoff-kamp om at komme med til U21-EM i 2015. Kampene endte 0-0 og 1-1, og Danmark gik videre på reglen om udebanemål, da returkampen på Island endte 1-1. Nicolaj Thomsen scorede det danske mål i den kamp, mens den tidligere Brøndby-spiller Hólmbert Aron Fridjonsson stod for det islandske mål.