Sponsoreret indhold fra NordicBet

Med en førsteplads i gruppespillet og en ønskemodstander i semifinalen er U21-mandskabet nu snublende nær EM-finalen. Hos bookmakeren NordicBet er oddset på guld til Danmark faldet fra 10 til blot 4,00.

Der er lagt op til et brag af en nabokrig, når Danmark og Sverige på lørdag tørner sammen i semifinalen ved U21-EM. Bookmakeren NordicBet har Danmark som favorit til at nå finalen, hvilket vil være en historisk bedrift for de danske U21-drenge. Før turneringen var der store forventninger til det nok bedste ungdomslandshold nogensinde, og de er blot blevet endnu større efter storspil i den sidste gruppekamp mod Serbien. Bookmakeren NordicBet kalder Danmarks guldchancer solide og betaler blot pengene 4,50 gange igen, hvis de unge talenter kan løfte pokalen som nye Europamestre. Før turneringen var guld til Danmark oppe i 10 gange pengene. 

"Vi kunne ikke ønske os en bedre modstander i semifinalen, hvor vi har Danmark som favorit. På papiret er vores hold bedre end svenskernes, ogda vi praktiserer stort set samme spillestil, vil de blå-gule næppe kunne overraske os. Derudover er det værd at bemærke, at Danmark var klart bedst i den uafgjorte testkamp mod Sverige forud for slutrunden," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der øjner muligheden for guldmedaljer.

"En finaleplads vil i sig selv skabe U21-historie, men der er bestemt chancer for den helt store triumf. Godt nok skal Danmark i en eventuel finale møde Tyskland eller Portugal, som må betegnes som de to bedste hold i turneringen, men meget kan ske i en finale, og det danske hold viste storform mod Serbien. Det kunne godt lugte af guld," lyder det fra Tonni Munk Jensen.

Hvem vinder U21-EM?
Tyskland 2,25
Portugal 4,00
Danmark 4,00
Sverige 6,25

Hvem går videre til finalen ved U21-EM? 
Danmark 1,67
Sverige 2,15 

Find spillet på www.NordicBet.dk under Odds - Fodbold - International - U21 EM