Fire verdensdele er repræsenteret i dagens semifinaler ved U20-VM i Tyrkiet. Favoritterne er Frankrig og Uruguay, men Ghana og Irak har allerede slået oddsene et par gange...

 

Da VM begyndte for tre uger siden, var Spanien (odds 5) klar favorit til at vinde turneringen. Nu har vi nået semifinalerne, og spanierne er ikke længere inde i billedet. De blev elimineret (0-1 via forlænget spilletid) i kvartfinalen af et kompakt og defensivt Uruguay-hold der nu er rykket en tak op på favoritlisten, fra nr 3 til nr 2. 

"Pogba og Co har fundet melodien. Mon ikke de også synger Marseillaisen for fuld kraft mod Ghana?"

Fra BetXperts analyse af Frankrig-Ghana

 

Før turneringsstart gav VM-guld til sydamerikanerne odds 12, nu giver det 3,5.

 

Ny topfavorit er Frankrig der lagde sløvt ud i gruppespillet, men var særdeles overbevisende i 1/8- og 1/4-finalen med 4-1 over værtsnationen Tyrkiet og 4-0 over Usbekistan. Før VM gav Frankrig odds 10 som guldvinder, nu er oddset nede på 1,75.

 

Blandt de 22 eliminerede hold har Spanien selskab af stærke nationer som Columbia, Portugal, England, Mexico og Chile.

 

Semifinaler (klik på link for at gå til Match Center)

1 X 2
17:00 Frankrig-Ghana

1,57

NordicBet

4,3

Unibet

7,84

Betfair

I går udlagde vi et tip på Frankrig-Ghana (men bemærk at oddset siden er faldet).      
20:00 Irak-Uruguay

4,99

Betfair

4

Bet365

1,82

NordicBet

 

Irak og Ghana er stædige underhunde

Med Frankrig og Uruguay er to af de store præ-turneringsfavoritter, nr 2 og 3, stadig med, men for at finde de sidste to semifinalister skal vi langt ned på listen. Ghana gav odds 41 (nr 15), Irak odds 75 (nr 18).

 

Vestafrikanerne skal møde Frankrig (for anden gang i turneringen – den første kamp gav fransk sejr på 3-1), mens irakerne skal op imod Uruguay.

 

Ghana (sølvvinder ved de afrikanske U20-mesterskaber) lagde ud med en tredjeplads i Dødens Gruppe (Spanien og Frankrig tog de første pladser), men imponerede i 1/8- og 1/4-finalerne hvor Portugal og Chile blev slået ud i målrige kampe.

 

Irak lagde ud på flot vis ved at vinde sin gruppe foran Chile, Egypten og England. I 1/8- og 1/4-finalerne eliminerede irakerne så Paraguay og Sydkorea og fik med sidstnævnte sejr (straffesparkskonkurrence efter 2-2 og 3-3) hævn for finalenederlaget ved de asiatiske U20-mesterskaber.

 

Kampen mod Sydkorea varede dog 120 minutter og blev spillet søndag, og det giver umiddelbart Uruguay (spillede lørdag) en fordel. Men nok til at der er værdi i oddsene?

 

Vinder VM

Bedste odds Bookmaker
Frankrig 1,75
Unibet
Uruguay 3,5 Unibet
Ghana 7,5
Betsafe Unibet
Irak 15 Betsafe Unibet