Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Tyskland får nemt spil og slår uden problemer Brasilien, når de to nationer tirsdag aften mødes i den første VM-semifinale ved VM 2014.

Det forventer klart hovedparten af de Oddset-spillere, der har satset penge på kampen i hvert fald.

- Der har været overraskende stor tiltro til Tyskland. Som det ser ud nu, så spiller 75 procent af Oddset-spillerne på en tysk sejr i ordinær spilletid. Kun 10 procent har spillet på Brasilien, fortæller Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil*.

På spillet om, hvem af de to hold, der går videre til finalen, er tendensen endnu mere udtalt. Her er 90 procent af Oddset-spillernes penge sat på tysk avancement, selvom Danske Spil* ellers vurderer semifinalen meget lige.

Det giver således odds 1,85, hvis Tyskland går i finalen. Oddset på brasiliansk avancement er 1,90.

Ifølge Hans-Henrik Busk Stie skal den ensidige tro på Tyskland formentlig findes i et par vigtige fravær hos Brasilien. Værtslandets topscorer Neymar er således ude med en brækket ryghvirvel, og anfører Thiago Silva må se til fra bænken på grund af karantæne.

- Set ud fra Brasiliens synspunkt så er det de to værste spillere at undvære. Det er deres defensive styrmand og offensiv omdrejningspunkt, der ikke kan være med, så det giver selvfølgelig Tyskland gode muligheder. Havde både Neymar og Thiago Silva spillet, så havde vi haft Brasilien som favorit, men med de to ude, så har vi tyskerne som meget knebne favoritter, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Udvalgte odds på Brasilien-Tyskland hos Danske Spil*
1X2: 2,75-3,15-2,70
(0-1): 6,10-4,20-1,42
(1-0): 1,43-4,20-6,10
under/over 2,5 mål: 1,55-2,40
Begge hold scorer?
Ja, odds 2,00 - Nej, odds 1,72

Går i finalen?
Brasilien: Odds 1,90
Tyskland: Odds 1,85

Sæt dine spil hos Danske Spil*.