Da Besiktas sidste onsdag erobrede Old Trafford og slog Manchester United med 1-0, gav det ikke bare genlyd i Champions League; det afstedkom også noget af et jordskælv i OddsXpert-konkurrencen hvor den overraskende udesejr gav odds 8,0.

Der skulle dog mere til for at vinde konkurrencen i uge 48. Før ugens sidste runde lå "salle1976" i spidsen af feltet (på i alt 558 deltagere), efter bl.a. at have ramt det tunge tyrkiske odds. Men da søndagens røg havde lagt sig, var han blevet overhalet af "Bojan K" der OGSÅ havde ramt onsdagens odds 8 og sluttede af med at nagle AGFs sejr over Brøndby til odds 2,82.

Den kamp havde "salle1976" tippet til et 2tal, og han måtte derfor nøjes med en samlet pointsum på 11,3. Mens "Bojan K" fik 12,62 point..

Førstepræmien består i 700 kr der indsættes på en konto hos Sportingbet (konkurrencens sponsor). Andenpladsen præmieres med 300 kr - så "salle1976" går ikke tomhændet væk fra uge 48.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Måneds-konkurrence
I månedskonkurrencen er "Bojan K" også godt med - ja, efter den seneste uges flotte pointindsamling indtager han såmænd førstepladsen med 24,42 point. Nr 2 er "wingback" med 24,00.

Med een dag tilbage kan der dog stadig nå at ske noget i november. Der er i høj grad stadig spænding om de 6 præmiegivende pladser - selv om håbet i sagens natur ikke er lige stort hos alle 762 deltagere. Agterlanternen har minus 18,10 point. 

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det 
 
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.