En spændende og nervepirrende dag og aften er i vente for mange lande når det lørdag atter er tid til VM-kvalifikationskampe. Set med danske øjne er det naturligvis kampen i PARKEN mellem Danmark og Grækenland der stjæler opmærksomheden - mere om den om lidt. Med de rette TV-kanaler kan hele 12 opgør følges direkte - vi tager en gennemgang.

Gruppe 2

Det er vind eller forsvind når Danmark med Morten Olsen og Co. tager imod Europamestrene fra Grækenland. Danmark har, som mange sikkert ved, 16 point på nuværende tidspunkt og skal bruge yderligere 6 point i de to sidste kampe mod Grækenland og Kasakhstan for at bevare håbet om VM i Tyskland til næste år. Men først gælder det altså kampen mod Grækenland. TV2 sender Danmark-Grækenland direkte fra PARKEN kl. 19:50 med optakt fra kl. 18:30. Yderligere to kampe kan følges fra Danmarks gruppe, dog er de uden betydning da Ukraine allerede er kvalificeret og hverken Albanien, Georgien eller Kasakhstan kan nå videre i turneringen Viasat Sport 24 sender Georgien-Kasakhstan kl. 18:00 og Ukraine-Albanien kl. 18:15.

Gruppe 5

Her vises to interessante opgør fra en meget åben gruppe. Italien kan sikre sig førstepladsen i gruppen ved at vinde hjemmekampen mod Slovenien. Slovenien har dog alt at kæmpe for da man skal bruge point for at nå 2. pladsen i gruppen. Samme situation står Norge i når man hjemme tager imod Moldova - som har udspillet sin rolle i turneringen. NRK1 sender Norge-Moldova kl. 19:55 mens Rai Uno sender Italien-Slovenien kl. 20:55.

Gruppe 6

En enkelt, men interessant, kamp fra gruppen kan følges. England tager imod allerede udspillede Østrig. England ligger placeret på en 2. plads i gruppen og kan ikke nås. Det interessante ved kampen er at England ved at vinde kan nå op på 22 point. Gruppens tophold Polen med 24 point står over denne gang og spiller igen på onsdag ude mod - England! Et brag af en kamp er i vente på onsdag hvis England som forventet slår Østrig. TV3+ sender England-Østrig kl. 16:55.

Gruppe 8

Intet mindre end et topopgør er i vente når Kroatien og Sverige mødes i en kamp om 1. pladsen. Sverige fører gruppen med 21 point skarpt forfulgt af Kroatien med 20 point. Sverige kan dermed sikre sig direkte kvalifikation med en sejr men det bliver bestemt ingen nem opgave. Viasat Sport 1 sender Kroatien-Sverige kl. 20:10. Fra samme gruppe tager Bulgarien imod Ungarn. Kampen er dog uden betydning da begge hold har udspillet deres rolle i turneringen. DSF sender Bulgarien-Ungarn kl. 16:55.

Øvrige

Yderligere fire VM-kvalifikationskampe kan følges i nævnte rækkefølge: Uzbekistan-Bahrain, Cameroun-Egypten, Tunesien-Marokko samt Ecuador-Uruguay. Se yderligere information på TV-Guiden. Husk at du på TV-Guiden altid kan se en fuldt opdateret liste over alle kommende LIVE fodboldkampe på TV - og som noget nyt - nu også håndbold- og ishockeykampe! TV Guiden opdateres løbende og findes på http://www.betxpert.com/tv.asp og er desuden at finde i listen af quick-links i toppen af alle sider på BetXpert, samt i menuen, hvor den har fået tilhold under "Livescore". Husk at du altid er velkommen til at skrive til os på [email protected] med forslag, samt ris og ros.