I denne weekend starter mændenes håndbold VM, og i vores TV-guide kan du nu finde et totalt overblik over de kommende dages TV-dækning af slutrunden. En oversigt der afslører at man - med den rigtige kanalpakke - faktisk kan se 6 kampe dagligt fra slutrunden, svarende til godt og vel halvdelen af de kampe der er på programmet. Læg dertil at der også er dækning af weekendens 3 kampe fra kvindernes EHF Cup med dansk deltagelse, og en weekend i håndboldens tegn er komplet.

Se den fulde liste over TV-dækningen af håndbold VM på http://www.betxpert.com/tv.asp?sport=handball for den kommende uge.

Ikke håndbold det hele...
At det ikke er håndbold over hele linien, vidner oversigten over weekendens fodboldkampe på http://www.betxpert.com/tv.asp?sport=football om. Vanen tro er der for danske TV-seere både engelsk Premier League, spansk Primera, italiensk Serie A, fransk Ligue 1 og hollandsk Æresdivisionen på programmet gennem hele weekenden.

Krydrer man dette udvalg med lidt ishockey fra NHL og den svenske Elitserien, samt de to NFL conference finaler, som 3+ viser fra sent søndag aften, så er der for alvor lagt op til en weekend, hvor det bliver meget svært at finde et minut hvor det ikke er muligt at zappe sig forbi et eller andet sport på TV'et.

TV Nyheder - direkte i TV-guiden
I den forløbne uge har vores TV-guide fået implementeret sin egen lille "nyheds-kanal", hvor TV-admin, Kim Kjer, vil poste diverse nyheder fra TV-verdenen, vedr. rettigheder, dækning, teknik mv., så hvis du vil vide noget om hvad der rører sig indenfor sport på TV, så hold dig ajour med TV-nyhederne på http://www.betxpert.com/tv_news.asp