Donald Trumps indsættelsestale fredag er ikke kun ventet af politikere, borgere og aktiemarkeder - også bookmakerne er spændte. For hvad kan han lige finde på at sige? Læs vores interview med Danske Spil og se de 10 mest spillede ord på talen.

Donald Trump indleder fredag kl. 18 dansk tid sin præsidentperiode med den traditionelle indsættelsestale i Washington. Her skal han tro mod den amerikanske forfatning aflægge den ikoniske ed, der starter med ordene "I do solemnly swear..."

Det er en underdrivelse at sige, at talen er imødeset. For ikke alene er det altid interessant at høre, hvad den kommende amerikanske præsident har på hjerte. Oven i hatten er taleren denne gang ikke-politikeren og forretningsmanden Donald Trump, som notorisk er kendt for impulsivitet og uberegnelighed i sine taler.

Ekstra lir er der også for spillefuglene, da flere bookmakere, såsom Unibet, 888sport, Betsafe, Nordicbet og Danske Spil for første gang har odds på talen. Men det har ikke været noget nemt job at sætte oddsene.

"Vi ved jo ikke rigtigt, hvad manden kan finde på at sige, så på den baggrund er vi noget på udebane," forklarer Peter Emmike, Oddsansvarlig ved Danske Spil, til BetXpert.

Se Odds på dronningens nytårstale

På bar bund

"Det er første gang, vi sætter odds på en indsættelsestale, og udfordringen er, at vi ikke har noget at lægge os op ad. I modsætning til eksempelvis Dronningens Nytårstale, som stort set er identisk fra år til år, så er vi her på bar bund," siger han til BetXpert.

Danske Spils oddssættere begyndte med en gammeldags brainstorm, hvor der blev smidt et væld af ord på banen. Herefter snævrede de ordvalget ind og begyndte derefter at læse op på, hvilke emner han forventes at komme ind på.

De har også skelet til tidligere indsættelsestaler. Der er bare det "men", at det er Trump, som denne gang har ordet.

"Der er ingen formel, og spørgsmålet er jo også, hvor traditionel Trump vil bære sig ad. Det er der ingen, der ved," siger Peter Emmike.

Til sidst endte Danske Spil med 126 forskellige ord og sætninger, som man kan spille på.

Meryl Streep koster dyrt

Kigger man på listen over de 10 mest spillede ord/sætninger, ser man, at Danske Spils kunder går efter langskuddene.

Mest spillet er "Meryl Streep", som ved Golden Globe-showet tidligere på året langede kraftigt ud efter Trump og høstede bred anerkendelse fra anti-Trump-segmentet, hvorefter Donald Trump gik kontra på Twitter og svinede skuespillerinden til.

"Siger han Meryl Streep, så kommer vi til at tabe sammenlagt på talen. Det tror vi selvfølgelig ikke, at han gør, men man ved jo aldrig," siger Peter Emmike til BetXpert.

Det næstmest spillede er sætningen "I’d like to take this chance to apologise to absolutely nobody", som belønnes med hele odds 250. Derefter kommer "I love this country" til odds 5.

Se hele top 10-listen herunder. Kig også forbi vores optakt med mange flere odds her: Trumps indsættelse - optakt: Få odds 4 på at Putin nævnes

Spilstop ved Danske Spil er omkring middagstid fredag 20. januar

Odds på de 10 mest spillede ord/sætninger ved Danske Spil

Bedste odds
White House             3,00 
President Putin                  4,00
Fake News    5,00 
I love this country 5,00 

Donald Trump                 

8,00

Trump Tower                   

10,00 

Hollywood                     

 20,00
Meryl Streep  40,00
Las Vegas   50,0
I’d like to take this chance to apologise to absolutely nobody 250,00