Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

EM i herrehåndbold sluttede skuffende for Danmark med en 6. plads, hvilket dermed ikke opfyldte den danske målsætning om minimum en 4. plads.

Men trods den kedelige sortie fra mesterskaberne i Polen, tror Danske Spil*, at det vil lykkes de danske håndboldherrer at komne til OL i Rio de Janeiro via kvalifikationsturneringen i april.

- Da danske håndboldherrer skuffede fælt, da pladsen i EM-semifinalen skulle sikres, men vi vurderer stadig, at vi har rigtig gode muligheder for at komme til OL, siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil*.

- Vi er havnet i pulje med Kroatien og Norge, som begge klarede sig bedre til EM. Bahrain bliver uden tvivl puljens prygelknabe, så vi skal blot slå ét af de to andre europæiske hold for at kvalificere os til de olympiske sommerlege, fortæller Peter Emmike.

- Norge overraskede alt og alle til EM, men Danmark bør stadig være en klasse bedre end vores nordiske naboer. Skulle det kikse for Danmark at besejre Norge har vi stadig mulighed for at kvalificere os ved at slå Kroatien, siger oddssætteren.

Tror du også, at Danmarks håndboldherrer kommer til OL? Der er odds 1,22 på ”Ja”, mens en misset OL-kval. står til odds 3,75.

Spil her på OL-kvalen. for håndboldherrerne: https://danskespil.dk/oddset/h%C3%A5ndbold/international/ol-kvalifikation,-herrer

 

Kvalificerer Danmarks håndboldherrer sig til OL 2016?

Ja             odds 1,22

Nej           odds  3,75