Sponsoreret indhold fra NordicBet

Selvom Nicklas Bendtner markerede sig med en drømmekasse i weekenden, bliver han ikke udtaget til Hareides landsholdstrup til kampen mod Polen. Sådan lyder spådommen fra NordicBet*

Landsholdet mangler målscorere, og Nicklas Bendtner laver kasser på stribe i Rosenborg. Læg dertil, at landstræner Åge Hareide var til stede på tribunen, da Bendtner krøllede bolden ind med ydersiden. Den kombination af hændelser burde umiddelbart pege på en udtagelse af den kontroversielle angriber til de forestående landskampe.

Alligevel tilbyder NordicBet* høje odds 2,75 for, at Bendtners navn er i hatten på torsdag, når Hareide offentliggør sin trup til de vigtige opgør imod Polen og Armenien i starten af september.

”Nicklas Bendtner har gjort det udmærket i Rosenborg, men man skal huske på, at niveauet er lavt sammenlignet med de store ligaer. Hvis Hareide havde reelle overvejelse om at bruge Bendtner mod Polen, så er vi overbeviste om, at han ville have udtaget ham til træningskampene i juni”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Derudover er Nicklas Bendtner et navn, som fylder rigtig meget i en trup. Hans udtagelse risikerer at flytte fokus væk fra de forestående kampe, og Hareide er ikke typen, der ynder at invitere den slags distraktioner ind på træningsbanen.”

Danmark møder Polen i Parken 1. september og Armenien på udebane 4. september.

Bliver Nicklas Bendtner udtaget til den kommende landsholdstrup?

JA                    2,75

NEJ                 1,40

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Fodbold – Specielle markeder – Danmark – Danske Specials